Recent Posts

  Stijve lul in broek man zoekt shemale

  stijve lul in broek man zoekt shemale

  Ik antwoorde dat ik er aardoor niet minder positief tegenover sta. Ze liep op me af en zei dat ik mijn broek naar beneden moest doen. Dit deed ik maar al te graag voor deze shemale. Ze pakte mijn stijve lul en begon en energiek ana de zuigen. Ze ded het zo ongelooflijk lekker dat het niet lang duurde voor ik klaar kwam. Ik spoot 3 grote stralen in haar mond. Toen ik een beetje was bijgekomen zei ze: Nu is het jouw beurt en trok haar slip omlaag.

  Daar kwam haar pik tevoorschijn. Hij was iets groter dan die van mij. Ik schate hem op zo’n 18 cm. Ze kwam naar me toe, ik deed mijn mond open en ze schoof haar pik mijn mond in. Tering, wat was die lekker! Ik begon aan die pik te zuigen en te likken. Aan haar gekreun te horen deed ik het zo slecht nog niet. Ze zei dat ik door moest gaan en dat ik een waar talent was. Ze kreunde steeds luider, ik voelde haar pik nog harder worden en toen kwam ze klaar. Ze spoot mijn mond vol met haar zaad dat niet eens slecht smaakte.

  Ik zei dat het heerlijk was. Tamara lachte en zei: Ze zei dat ik op handen en knieën moest gaan zitten. Zelf ging ze achter me zitten en smeerde mijn sterretje in met gllijmiddel. Nu stak Tamara eerst 2 vingers in mijn kont en rekte mijn ster een beetje op.

  Toen zette ze haar alweer stijve lul tegen mijn opening en duwde hem zo naar binnen. Ze begon meteen flink te stoten. Na ongeveer 5 minuten voelde ik haar lul weer opzwellen en spoot ze haar zaad zo mijn kont in.

  Ze trok zich terug en zei dat het nu mijn beurt was om haar te neuken. Ik ging achter haar zitten en smeerde haar ster in met glijmiddel. Ik stak eerst 2 vingers in haar kontje en toen stak ik mijn lul er in een keer in.

  Ze liet een goedkeurend gekreun horen, wat voor mij het teken was om door te stoten. Tijdens het neuken begon ik haar nu ook af te trekken zodat ze van 2 kanten verwend zou worden. Na ongeveer 5 minuten kwamen we gelijk klaar. Aangezien we allebei vol zaad zaten, besloten we even te gaan douchen.

  Onder de douche zei Tamara dat ze het heerlijk had gevonden en dat ik een natuurtalent was wat betreft pijpen. Voor zolang ik me kan herinneren heb ik altijd de behoefte gehad om een oudere man te verwennen. Het enige probleem wat ik had was om in contact te komen met oudere mannen die wel eens een pleziertje konden gebruiken.

  Hoe deed je dat ongemerkt? Ik herinnerde me na het halen van het rijbewijs ineens de plek waar mijn vrienden het over hadden. Ze noemden dit het flikkerpad. Een homo ontmoetingsplaats bij een verlaten landweggetje vlakbij het vliegveld. Het was wel een eind rijden maar ik dacht het kan geen kwaad om daar eens te kijken.

  Daar aangekomen probeer je natuurlijk zo gewoon mogelijk te doen. Je bent opeens van de grote weg gereden omdat je Je kon links of rechts, dus maar naar links gegaan. Doodlopend weggetje en er stonden wat autos. Ik heb mijn auto er maar voor gezet en gewacht. Het duurde niet lang of er kwam iemand uit de auto achter me die schichtig naar de raamkant van mijn auto toeliep.

  Ik draaide mijn raampje open, en er volgde een korte kennismaking. Ik wist niet zo goed wat er nu van me verwacht werd, maar deze meneer, ik schat hem 45 jaar vroeg vrij direct of ik zin had. Ik vroeg nog heel onschuldig waarin? Ja in seks natuurlijk. Hmm daar had ik wel zin aan. Ik vertelde de man dat ik wel eens iemand wilde pijpen en daar had deze meneer wel oren naar. De andere auto die geparkeerd stond was inmiddels langs ons heen gereden en ging ervandoor.

  Op dit moment was ik dus alleen met een onbekende man van 45 in een donker stukje straat. Best eng nu ik erover nadenk, maar ik was te geil om daar over na te denken. Hij nodigde me uit in zijn auto, dat was makkelijker volgens hem. In de auto knoopte de man zijn broek open en haalde zijn pik te voorschijn.

  Het was mijn eerste pik die ik vasthield! Op die van mezelf na dan ;. Ik vond het een vreemd gevoel iets hards met iets zachts eromheen, heel anders dan als ik mijn eigen pik vasthield.

  Ik begon er een beetje aan te trekken en keek er goed naar. De man kreunde zachtjes en daarom zakte ik langzaam met mijn hoofd omlaag. Ik ging voor het eerst pijpen. Langzaam zakte ik met mijn mond over zijn pik. Ik begon eraan te zuigen en ging omhoog en omlaag met mijn hoofd.

  Ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik moest doen dus probeerde ik lekker veel uit, ik zou deze man toch nooit meer zien. Dus ik ging hard en zacht omhoog en omlaag en diep en minder diep maar bij alles wat ik deed werd er lekker gekreund. Dat vond ik fijn en daarom ging ik lekker verder. Na een paar minuten had ik zoiets van ik vond dit leuk genoeg voor de eerste keer. Dus ik stopte, bedankte de meneer, en ging uit de auto naar mijn eigen auto en de lange weg richting huis.

  Ik wist wel dat ik dit vaker wilde doen, vond het heerlijk. Zo gezegd zo gedaan. Ik ben er nog vaak geweest. Soms was er helemaal niets te doen en soms was het druk. Ik zal mijn mooiste herinneringen opschrijven. Op een avond was ik weer op het pad. Een tijdje rondgereden maar er was niemand.

  Ik rookte een sigaretje en wilde net gaan toen er een auto aankwam. Een grote auto, en in mijn gedachten zaten er in dikke auto's vaak oudere mensen. Ook dit keer was het een oudere man. Ik denk begin Lang, normaal postuur, normale kleding. Ik wachtte altijd in mijn auto tot er iemand bij me kwam, dus ook deze keer wachtte ik.

  Het duurde niet lang of de man stond naast het bestuurdersraampje. Ik draaide mijn raam naar beneden en er ontstond een kort gesprekje.

  Iets van lekker weer he, jaja bla bla. Hij stond zich al geil over zijn pik te wrijven terwijl we het nog over koetjes en kalfjes hadden. Inmiddels had ik genoeg lef ontwikkeld om bij het raam in het zicht zijn broek open te maken.

  Als er iemand aankwam had de man tijd genoeg om even weg te lopen voor de auto dichtbij was.

  Sex massage arnhem geile milf gratis  stijve lul in broek man zoekt shemale

  Ik antwoorde dat ik er aardoor niet minder positief tegenover sta. Ze liep op me af en zei dat ik mijn broek naar beneden moest doen. Dit deed ik maar al te graag voor deze shemale. Ze pakte mijn stijve lul en begon en energiek ana de zuigen. Ze ded het zo ongelooflijk lekker dat het niet lang duurde voor ik klaar kwam. Ik spoot 3 grote stralen in haar mond.

  Toen ik een beetje was bijgekomen zei ze: Nu is het jouw beurt en trok haar slip omlaag. Daar kwam haar pik tevoorschijn. Hij was iets groter dan die van mij. Ik schate hem op zo’n 18 cm. Ze kwam naar me toe, ik deed mijn mond open en ze schoof haar pik mijn mond in.

  Tering, wat was die lekker! Ik begon aan die pik te zuigen en te likken. Aan haar gekreun te horen deed ik het zo slecht nog niet. Ze zei dat ik door moest gaan en dat ik een waar talent was. Ze kreunde steeds luider, ik voelde haar pik nog harder worden en toen kwam ze klaar.

  Ze spoot mijn mond vol met haar zaad dat niet eens slecht smaakte. Ik zei dat het heerlijk was. Tamara lachte en zei: Ze zei dat ik op handen en knieën moest gaan zitten. Zelf ging ze achter me zitten en smeerde mijn sterretje in met gllijmiddel. Nu stak Tamara eerst 2 vingers in mijn kont en rekte mijn ster een beetje op. Toen zette ze haar alweer stijve lul tegen mijn opening en duwde hem zo naar binnen.

  Ze begon meteen flink te stoten. Na ongeveer 5 minuten voelde ik haar lul weer opzwellen en spoot ze haar zaad zo mijn kont in. Ze trok zich terug en zei dat het nu mijn beurt was om haar te neuken. Ik ging achter haar zitten en smeerde haar ster in met glijmiddel. Ik stak eerst 2 vingers in haar kontje en toen stak ik mijn lul er in een keer in.

  Ze liet een goedkeurend gekreun horen, wat voor mij het teken was om door te stoten. Tijdens het neuken begon ik haar nu ook af te trekken zodat ze van 2 kanten verwend zou worden. Na ongeveer 5 minuten kwamen we gelijk klaar. Aangezien we allebei vol zaad zaten, besloten we even te gaan douchen. Onder de douche zei Tamara dat ze het heerlijk had gevonden en dat ik een natuurtalent was wat betreft pijpen.

  Voor zolang ik me kan herinneren heb ik altijd de behoefte gehad om een oudere man te verwennen. Het enige probleem wat ik had was om in contact te komen met oudere mannen die wel eens een pleziertje konden gebruiken. Hoe deed je dat ongemerkt? Ik herinnerde me na het halen van het rijbewijs ineens de plek waar mijn vrienden het over hadden.

  Ze noemden dit het flikkerpad. Een homo ontmoetingsplaats bij een verlaten landweggetje vlakbij het vliegveld. Het was wel een eind rijden maar ik dacht het kan geen kwaad om daar eens te kijken. Daar aangekomen probeer je natuurlijk zo gewoon mogelijk te doen.

  Je bent opeens van de grote weg gereden omdat je Je kon links of rechts, dus maar naar links gegaan. Doodlopend weggetje en er stonden wat autos. Ik heb mijn auto er maar voor gezet en gewacht. Het duurde niet lang of er kwam iemand uit de auto achter me die schichtig naar de raamkant van mijn auto toeliep. Ik draaide mijn raampje open, en er volgde een korte kennismaking. Ik wist niet zo goed wat er nu van me verwacht werd, maar deze meneer, ik schat hem 45 jaar vroeg vrij direct of ik zin had.

  Ik vroeg nog heel onschuldig waarin? Ja in seks natuurlijk. Hmm daar had ik wel zin aan. Ik vertelde de man dat ik wel eens iemand wilde pijpen en daar had deze meneer wel oren naar.

  De andere auto die geparkeerd stond was inmiddels langs ons heen gereden en ging ervandoor. Op dit moment was ik dus alleen met een onbekende man van 45 in een donker stukje straat. Best eng nu ik erover nadenk, maar ik was te geil om daar over na te denken. Hij nodigde me uit in zijn auto, dat was makkelijker volgens hem. In de auto knoopte de man zijn broek open en haalde zijn pik te voorschijn.

  Het was mijn eerste pik die ik vasthield! Op die van mezelf na dan ;. Ik vond het een vreemd gevoel iets hards met iets zachts eromheen, heel anders dan als ik mijn eigen pik vasthield. Ik begon er een beetje aan te trekken en keek er goed naar.

  De man kreunde zachtjes en daarom zakte ik langzaam met mijn hoofd omlaag. Ik ging voor het eerst pijpen. Langzaam zakte ik met mijn mond over zijn pik. Ik begon eraan te zuigen en ging omhoog en omlaag met mijn hoofd. Ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik moest doen dus probeerde ik lekker veel uit, ik zou deze man toch nooit meer zien.

  Dus ik ging hard en zacht omhoog en omlaag en diep en minder diep maar bij alles wat ik deed werd er lekker gekreund. Dat vond ik fijn en daarom ging ik lekker verder. Na een paar minuten had ik zoiets van ik vond dit leuk genoeg voor de eerste keer.

  Dus ik stopte, bedankte de meneer, en ging uit de auto naar mijn eigen auto en de lange weg richting huis. Ik wist wel dat ik dit vaker wilde doen, vond het heerlijk. Zo gezegd zo gedaan. Ik ben er nog vaak geweest. Soms was er helemaal niets te doen en soms was het druk. Ik zal mijn mooiste herinneringen opschrijven.

  Op een avond was ik weer op het pad. Een tijdje rondgereden maar er was niemand. Ik rookte een sigaretje en wilde net gaan toen er een auto aankwam.

  Een grote auto, en in mijn gedachten zaten er in dikke auto's vaak oudere mensen. Ook dit keer was het een oudere man. Ik denk begin Lang, normaal postuur, normale kleding. Ik wachtte altijd in mijn auto tot er iemand bij me kwam, dus ook deze keer wachtte ik.

  Het duurde niet lang of de man stond naast het bestuurdersraampje. Ik draaide mijn raam naar beneden en er ontstond een kort gesprekje. Iets van lekker weer he, jaja bla bla. Hij stond zich al geil over zijn pik te wrijven terwijl we het nog over koetjes en kalfjes hadden. Inmiddels had ik genoeg lef ontwikkeld om bij het raam in het zicht zijn broek open te maken. Als er iemand aankwam had de man tijd genoeg om even weg te lopen voor de auto dichtbij was.  In de auto knoopte de man zijn broek open en haalde zijn pik te voorschijn. Het was mijn eerste pik die ik vasthield! Op die van mezelf na dan ;. Ik vond het een vreemd gevoel iets hards met iets zachts eromheen, heel anders dan als ik mijn eigen pik vasthield.

  Ik begon er een beetje aan te trekken en keek er goed naar. De man kreunde zachtjes en daarom zakte ik langzaam met mijn hoofd omlaag. Ik ging voor het eerst pijpen. Langzaam zakte ik met mijn mond over zijn pik. Ik begon eraan te zuigen en ging omhoog en omlaag met mijn hoofd.

  Ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik moest doen dus probeerde ik lekker veel uit, ik zou deze man toch nooit meer zien. Dus ik ging hard en zacht omhoog en omlaag en diep en minder diep maar bij alles wat ik deed werd er lekker gekreund. Dat vond ik fijn en daarom ging ik lekker verder. Na een paar minuten had ik zoiets van ik vond dit leuk genoeg voor de eerste keer.

  Dus ik stopte, bedankte de meneer, en ging uit de auto naar mijn eigen auto en de lange weg richting huis. Ik wist wel dat ik dit vaker wilde doen, vond het heerlijk. Zo gezegd zo gedaan. Ik ben er nog vaak geweest. Soms was er helemaal niets te doen en soms was het druk. Ik zal mijn mooiste herinneringen opschrijven. Op een avond was ik weer op het pad. Een tijdje rondgereden maar er was niemand. Ik rookte een sigaretje en wilde net gaan toen er een auto aankwam.

  Een grote auto, en in mijn gedachten zaten er in dikke auto's vaak oudere mensen. Ook dit keer was het een oudere man. Ik denk begin Lang, normaal postuur, normale kleding. Ik wachtte altijd in mijn auto tot er iemand bij me kwam, dus ook deze keer wachtte ik. Het duurde niet lang of de man stond naast het bestuurdersraampje.

  Ik draaide mijn raam naar beneden en er ontstond een kort gesprekje. Iets van lekker weer he, jaja bla bla. Hij stond zich al geil over zijn pik te wrijven terwijl we het nog over koetjes en kalfjes hadden. Inmiddels had ik genoeg lef ontwikkeld om bij het raam in het zicht zijn broek open te maken.

  Als er iemand aankwam had de man tijd genoeg om even weg te lopen voor de auto dichtbij was. Het was donker, en de koplampen van aankomende auto's zag je al van heel ver.

  Nadat ik zijn broek open had gemaakt kwam ik een grote stijve pik tegen. Wow, ik was op slag geil. A omdat het hij zo groot was en B omdat hij al recht vooruit stond. Hij was ook vrij dik, de grootste die ik op dat moment ooit gezien had. De man keek naar beneden en moet me vol verwondering hebben zien kijken. Hij drukte toen zijn pik door het raampje richting mijn mond die toch al bijna open stond.

  Automatisch nam ik de pik in mijn mondje en begon er lekker aan te zuigen. Hij trok zijn broek half uit zodat ik hem echt goed kon verwennen. Ik kneedde zijn ballen en zoog en likte en pijpte vol overgave.

  De man vond het erg lekker, kon ik horen aan zijn zachte gekreun. Toen ik een paar minuten zo lekker aan zijn pik had gezogen vroeg ik de man of hij me meer wilde. Hij vroeg wat en ik vertelde hem dat ik zijn pik graag in me wilde voelen. Hij vroeg of ik condooms bij me had en dat had ik niet. De man bedankte voor de eer, en ik pijpte verder. Ik deed nu nog meer mijn best, maakte smakgeluidjes en begon zachtjes te kreunen. Dat had zijn uitwerking wel op de man, hij begon zijn pik zelf op en neer te bewegen, hij wilde meer.

  Na een minuutje was de man nog geiler geworden. Hij vroeg me of ik nog geneukt wilde worden en ik zei JA! Daarna vroeg hij of ik ziek was en ik antwoordde met nee en ik was ook eerlijk.

  De man gaf aan dat hij me dan wel wilde neuken. Ik stapte uit de auto, trok mijn broek uit en bood hem min kontje aan door gebukt door het raam van mijn auto te gaan staan. Ik werd in die tijd best vaak geneukt maar dit was een uitdaging.

  Ik schreef me in en ging opzoek naar een geil gesprek. Ik ben bisexueel dus ik heb geen probleem met mannen over seks te praten. Nu ik toch bezig ben stel ik me even voor. Ik ben Bert 18 jaar toen begon mijn fantasie ongeveer ongeveer 1,80 blond haar en blauwe ogen. Ik kwam een man tegen die vroeg of ik privé wou praten. Ik met mijn kloppende lul in mijn hand stemde akkoord. Hij bleek 58 te zijn en viel op jongere mannen, hij wist nog niet dat ik maar 18 was, ik stond als 21 ingeschreven.

  Hij vroeg me een paar dingen en ik hem. Toen vroeg hij of ik wou skypen. Ik, botergeil als ik was, stemde natuurlijk in. Dit was voor het eerst dat ik ging cammen met iemand om de seks, ik vond dat geweldig. Hij voegde me toe op skype en we praatten wat in de chat daar. Hij vroeg of ik alleen thuis was, ik typte ja. Toen kwam er een melding dat hij wou cammen.

  Daar zat hij in al zijn glorie. Hans, 58, ik schatte rond de 1,70, grijs haar met een snor en een beetje een ronde kop. Ik zag nu alleen nog maar zijn gezicht. Hij zat daar naakt voor zijn webcam. Hij had een beetje een bierbuik en haar op zijn borst, maar hij zag er gespierd uit.

  Mijn ogen gingen langzaam naar beneden, daar zat zijn lul rond de 16 cm, redelijk dik en met een enorme paarse eikel erop. Ik stond op en liet mijn piemel zien.

  Hij likte zijn lippen. Ik liet mijn kont zien. We trokken ons beiden af voor de camera. Ik kwam eerder klaar dan hij. Er liep een klein straaltje sperma uit mijn 15 cm lange lul. Hans kreunde en kwam klaar. Ik had nog nooit in mijn leven zoveel sperma uit een lul zien lopen. Hij spoot alle kanten op, zelfs op zijn eigen gezicht. Hij maakte een kus gebaar met zijn mond en blies deze kus naar mij. Toen hing hij op. Een maand later kreeg ik via skype een berichtje van Hans of ik zin had om een keer af te spreken.

  Hij zou me ophalen en naar zijn huis brengen, we zouden neuken en mij dan weer afzetten. Ik stemde in met de internetafspraak, maar ik wou niet thuis worden opgehaald, stel dat mijn ouders het zagen.

  Zij wisten niet dat ik bi was. We spraken af in een parkje bij mij in de buurt. Hij zou met de auto op een parkeerplaats wachten en ik zou instappen. Ik zag zijn zwarte Opel geparkeerd staan en liep ernaartoe.

  Daar zat hij in zijn zwarte jack en wit geruite blouse. Ik stapte in en voor ik het wist zaten zijn lippen op de mijne. We hebben daar 4 minuten lang lopen tongzoenen op dat verlaten parkeerplaatsje. We reden weg, hij legde zijn hand op mijn knie en ging op en neer.

  Aangekomen bij zijn huis stapten we uit en liepen naar binnen. Een ruim alleenstaand huis. Hans was ooit getrouwd geweest, maar is van haar gescheiden. Ze hadden nooit kinderen. Toen we binnen waren deed hij alle gordijnen dicht en voor ik het was lag zijn ene hand op mijn kont en zijn andere probeerde mijn broek los te krijgen. Ondertussen zoende hij mij. Ik wist niet waar ik mijn handen moest laten, ik besloot voor zijn lul te gaan.
  Geil stel zoekt body to body massage voor vrouwen