Recent Posts

  Meisje komt hard klaar slavin zoekt meester

  meisje komt hard klaar slavin zoekt meester

  Sex gluren bij de buren erotheek hengelo gastenboek

  Ik gebruik mijn stopwoord voor het klaarkomen. Meester zegt dat ik klaar mag komen. Het gevoel is heftig, maar ik ben me te bewust van de mensen om ons heen dat het me toch niet lukt. Meester heeft door dat het me niet lukt en neemt me mee naar boven naar een andere kamer. Daar mag ik klaarkomen van Meester. Als ik klaargekomen ben ruimt Meester de vibrator op en moet ik me uitkleden. Ik krijg een heerlijke knuffel. Een onbekende toeschouwer komt de kamer in en vraagt aan Meester of hij even mag kijken.

  Meester vind het goed. Meester gaat op het randje van het bed zitten en ik moet over zijn knieën gaan liggen. Ik krijg een heerlijke harde spanking van mijn Meester. Ik geef me er aan over. Als mijn billen lekker gloeien moet ik op mijn buik op bed gaan liggen.

  Meester pakt de touwen en bind mijn polsen aan mijn enkels vast. Mijn rug en billen zijn vrij zodat mijn Meester overal goed bij kan. Ik krijg een paar flinke slagen met de slapper zo heet die geloof ik die zijn pijnlijk. Meester neemt me nog flink onder handen met andere zwepen. Het voelt heerlijk zo overgeleverd aan Meester te zijn. Als Meester naast me komt liggen voel ik het scherpe gekras van de tigernail over mijn lichaam gaan, steeds wat harder in mijn huid.

  Het voelt heerlijk en geil. Meester zet wat strepen op mijn rug en zegt dat hij boter kaas en eieren op mijn rug gaat spelen. Ik voel hoe Meester de kruisjes en rondjes op mijn rug krast met de tigernail. Als Meester klaar is zeg ik uitdagend dat ik gewonnen heb. Meester staat op en ik krijg een paar flinke slagen op mijn rug en billen van Mevrouw U. De gemene bijtende pijn trekt door mijn huid heen. Wie heeft er gewonnen vraagt mijn Meester. U Meester, U heeft gewonnen piep ik, terwijl ik stiekem ook heerlijk lig te genieten van de gemene pijn.

  Meester maakt de touwen los en komt nog even naast me liggen. Ik kruip heerlijk even tegen mijn Meester aan. Meester zegt dat we eerst nog even wat gaan drinken beneden en dat we daarna weer verder gaan spelen. Ik kleed me aan en we gaan naar beneden. Als we wat gedronken hebben gaan we opzoek naar Kate. We gaan naar de Engelse kamer waar Kate met haar slaaf aan het spelen is. We kijken even toe. Ik merk aan mezelf dat ik ook het kijken naar het spel van Kate steeds leuker vind. Meester neemt me mee naar de andere speelruimte.

  Ik sta even naar het spel van anderen te kijken als Meester me naar de kooi begeleid. Shit niet weer die kooi denk ik en ik stribbel wat tegen. De angst om opgesloten worden zet zich in mijn lichaam om naar opstandigheid.

  Eén en al weerstand voel ik door me heen gaan. Meester praat geruststellend tegen me. Focus je op mij en het vertrouwen zegt Meester. Meester doet de deur van de kooi open. Meester legt uit dat de deur openblijft maar dat ik moet proberen een klein stapje in de kooi te zetten. Ik wil het doen voor mijn Meester maar het lijkt wel of mijn lichaam blokkeert en ik de stap de kooi in niet kan zetten. Als het me eindelijk lukt om me volledig op Meester te focussen zet ik een stapje in de kooi.

  Ik hoef er gelukkig niet lang in te staan en ik krijg een heerlijke knuffel van mijn Meester als ik weer uit de kooi mag. Mijn Meester is trots op me, dat geeft me een heerlijk gevoel. En eigenlijk ben ik ook wel een beetje trots op mezelf. Als we weer naar Kate toe gaan, zijn ook zij klaar met spelen.

  Ik vraag aan Meester of ik mag roken. In ruil voor 10 slagen met de Cane zegt Meester. Daar hoef ik niet lang over na te denken dus ik zeg ja Meester. Een heerlijk verlangend gevoel trekt door mijn kut. Ik ben er in ieder geval van verzekerd dat ik de Cane vanavond nog ga voelen. Het duurt niet gek lang voordat mijn Meester me weer mee naar boven neemt. De kamer waar mijn Meester wil spelen, daar zijn anderen net klaar, dus wij wachten even op de gang.

  Ik sta tegen de muur aan als Meester zijn hand over mijn neus en mond legt. Terwijl Meester me de adem beneemt kijkt Hij me diep en doordringend aan.

  Die ogen en het niet kunnen ademen maken zo geil dat ik het vocht uit mijn kut voel komen. Als Meester zijn hand weghaalt vertel ik Hem hoe nat ik daar van werd. Meester laat zijn vingers over mijn kut glijden en voelt hoe vreselijk nat ik ben. Meester noemt me een geil sletje.

  Als we de kamer in gaan zet mijn Meester het martelbankje in de kamer. Ik moet over het bankje gaan liggen met mijn knieën op de steunen. Als ik op het bankje lig neemt mijn Meester me flink onderhanden met de zweep.

  Meester pakt de Cane en ik krijg 10 slagen met de Cane per bil. Ik ga weer zo op in het gevoel dat ik verkeerd mee tel. Meester begint gelukkig niet opnieuw. Als ik de Cane slagen heb gehad voel ik de vingers van Meester mijn kut in glijden, ik mag heerlijk heftig klaarkomen van Meester en voel hoe het geile vocht mijn kut uit druipt.

  Dan pakt Meester de zwarte Cane, ik weet niet goed wat ik van deze Cane moet vinden. De zwarte Cane is zwaar en geeft een heftige pijn die lang blijft hangen, maar als het dan eenmaal overvloeit naar intens genot dan is ook deze heftige pijn echt vreselijk geil.

  Na twee slagen met de zwarte Cane haal ik mijn benen van de steunen af om de pijn op te vangen. Blijf liggen hoor ik Meester streng zeggen, of moet ik je benen vastbinden. Ja Meester zeg ik, want ik weet dat ik mijn benen waarschijnlijk niet op de steunen kan houden. Meester bind mijn benen aan de steunen vast en gaat verder met slaan. Meester gaat verder met slaan en na een paar slagen met deze heftige Cane voel ik de tranen prikken achter mijn ogen.

  Ik verzet me ertegen want ik wil dit volhouden voor mijn Meester. Na de 10 slagen met de zwarte Cane lig ik uitgeput een beetje zweverig over het bankje heen. Ik hoor dat Kate en haar slaaf binnenkomen.

  Meester zijn handen strelen mijn rug als ik ook de handen van Kate over mijn rug voel gaan. Dan voel ik nog meer handen, even probeer ik de handen te tellen, maar doordat de handen door elkaar bewegen lukt dat niet.

  Mijn Meester is bij me bedenk ik me dus ik ben veilig en ik geef me over aan de strelingen op mijn rug. Het voelt heerlijk en ik zweef er lekker op weg. Als Kate en haar slaaf weer weggaan, pakt mijn Meester de strokenzweep. Langzaam opbouwend slaat Meester steeds harder en harder. Ik voel de tranen weer achter mijn ogen, ik vecht er tegen. Meester stopt met slaan en maakt me los van het bankje. Als ik wil gaan staan, sta ik nog al wankel op mijn benen. Ik moet op mijn rug gaan liggen van Meester met mijn benen wijd.

  Meester pakt zijn zweep en ik krijg er een paar slagen mee op mijn kut. Hoeveel slagen waren dat vraagt Meester. Weet ik niet Meester, ik heb niet meegeteld. Dit keer moet het wel opnieuw. Woon in Utrecht,huis,garage en auto.

  Je reactie zal ik discreet behandelen en verwacht dat ook van jou. Zoek een oudere en gewillige slet om te gebruiken Ben een oudere dominante vent van 57 jaar ben discreet betrouwbaar en eerlijk ik zoek een let die zich laat gebruiken die mij op mijn wenken bedient maar wel op een leuke manier en natuurlijk met respect. Dikke slet gezocht Dominant Meester zoekt een onderdanige neuk en pijp teef ik ben 55jr slank jij bent 18 tot 50jr geil en gewillig met weinig grenzen, mail snel ik ben er aan toe.

  Leeftijd of Looks maakt niet uit. Ik wil je vastbinden, mijn piemel achter in je keeltje drukken, je neuken en nemen zoals ik het lekker vindt, je hardhandig vingeren, op je billen slaan.

  Over je gezichtje spuiten etc. Ik wil je 2 uur lang gebruiken als sex slaaf. Ik ben de baas. Word jij mijn nieuwe slaaf? Hallo Slaafjes, Wat kan ik over mij zelf vertellen? Mijn naam is Carmen, single en 36 jaar. In mijn vrijetijd voornamelijk in het weekend en avonduren ben ik een amateur meesteres. Heb nog niet veel speeltjes, maar wel veel lingerie! Ik heb een leuke baan op kantoor waar ik het prima naar mijn zin heb.

  Ik werk in een mannencultuur waardoor ik Ik train je altijd op en respectvolle en leuke manier zodat jij jouw diepste gevoelens en fantasieën Ik ben opzoeken naar sexy slavin die onderdanige zijn Ik ben opzoeken naar sexy slavin die ook onderdanige zijn en gehoorzaam en gewillig zijn en ook,voor mijn sexy opdrachten doen en ook helemaal naakt zijn en ook gehoorzaam zijn.

  Extreem onderdanige slavin ding gezocht Interesse in een object. Bijverdienen als slavin, hoer,slet Ik heb de mogelijkheid voor onderdanige vrouwen om wat bij te verdienen als slavin- hoer. Ook oudere vrouwen kunnen zich in de club helemaal laten uitwonen.  meisje komt hard klaar slavin zoekt meester

  Advertentie sex neuk je nicht

  • Sandra wordt nu streng. Het doet nog altijd flink pijn, maar ze kan haar benen gespreid houden.
  • Meisje komt hard klaar slavin zoekt meester
  • Prive ontvangst zonder condoom erotisch massage haarlem
  • 822

  Oma orgasme lekkereseks


  meisje komt hard klaar slavin zoekt meester