Recent Posts

  Lik mijn lul parnerruil

  lik mijn lul parnerruil

  Ik tastte naar de gulp, maakte hem open en vond een leuter van jewelste, die trillend tegen zijn buik stond. Ik raakte snel opgewonden en werd ongeduldig; ik wilde door hem genaaid worden! Ik draaide me om, liep naar de tafel, leunde naar voren en liet mijn slipje zakken, zodat hij werd aangestaard door mijn kutje, dat inmiddels brandde van de jeuk. Hij kwam achter me staan en boorde toen zijn lul tot aan de wortel in mijn kut. Alsof dat nog niet ver genoeg was begon hij heen en weer te schuren om hem nog dieper te krijgen.

  Zijn lul vulde mijn kut heerlijk en ik stond te trillen op mijn benen. Het ging hartstikke fijn, en de buurman die bij zijn eigen vrouw niets meer klaarmaakte leek bij mij wel een dekhengst! Een paar minuten later kwam hij al klaar en spoot zijn kwakjes in mijn kut. Ik duwde hem van me af en met een slurpend geluid glipte zijn weer slap geworden pik uit mijn slijmerige poes. Al met al was ik nog niet klaargekomen, maar hij was te uitgeput zich nog om mij te bekommeren.

  Ik vroeg hem waarom hij het bij Anke niet meer kon, en hij bekende dat de sleur de oorzaak was. Elke keer naar bed, broek uit, neuken en daarna slapen was niet opwindend genoeg meer. Ik was nu toch door de rooie en stelde voor eens aan partnerruil met ons te doen.

  Hij was er direct voor. Toen ik die avond Jan alles vertelde was hij niet geschokt en kreeg glinsterende ogen bij het vooruitzicht met Anke te mogen kofferen.

  Daarna hebben we lekkerder geneukt dan ooit tevoren. Jan was door mijn verhaal supergeil geworden en plonste keer op keer zijn pik in mijn kut, tot hij drie keer achter elkaar klaarkwam. Ik zat tot aan mijn enkels onder het zaad! De volgende dag kwam Anke aanwaaien en gaf giechelend toe dat ik de weddenschap had gewonnen. En omdat we toch aan groepssex zouden doen, waarom dan niet meteen bekijken welk vlees we in de kuip, resp.

  En meteen begon ze zich midden in de kamer spiernaakt uit te kleden! Nu had ik in mijn meisjesjaren wel vaker met vriendinnen gegeild, maar dat was al weer meer dan 20 jaar geleden. Toch raakte er ook opgewonden van en omdat ik wel weer zin had in een lesbisch avontuur lagen we even later in de slaapkamer elkaars kut te likken.

  Zij op haar rug en ik achterstevoren bovenop haar, zodat we allebei een kut konden bewerken. We waren goed en wel bezig toen er gebeld werd. Ik sloeg mijn badjas om en ging kijken. Het was de aardappelman. Ik weet niet wat me mankeerde, maar op dat moment kon ik alleen nog maar denken dat daar een man stond, met een lul dus. Ik was door het likken van Ank zo heet geworden dat ik gewoon snakte naar een pik. Vandaar dat ik hem vroeg binnen te komen. Hij zag blijkbaar heel goed hoe het met mij gesteld was, want ik zag hem naar mijn tieten gluren en daarna met een geile blik binnenkomen.

  Het ging linea recta naar de slaapkamer, waar we enthousiast werden ontvangen door Ank, die zichzelf intussen flink had liggen bevingeren op op geilpeil te blijven. Nou, toen de man dat zag, was het feest weldra op gang. Hij begon meteen zijn kleren uit te rukken, en ik hielp hem daarbij door meteen zijn gulp open te trekken en een lekkere lange worst tevoorschijn te toveren. Voordat hij zich op bed en Ank kon storten nam ik de lekkere lul even in mijn mond en sabbelde verlekkerd op de zoutig smakende eikel, die al snel gezwollen tegen mijn huig aandrukte.

  Daarna dook hij toch nog op Ank, en plonste zijn door mij natgepijpte pik pardoes in haar kut, die Ank uitnodigend openhield. Ik drukte zijn kont steeds verder tegen Ank aan, en die kwam door zijn gepomp kraaiend klaar.

  Ze eiste volgespoten te worden, en even later gebeurde dat ook, naar de mans gepiep en gehijg te oordelen. Veel rust gunde ik hem echter niet, want nauwelijks een kwartier later zat ik al op zijn schoot en frommelde zijn lul tussen mijn schaamlippen, waarna ik hem heerlijk begon te berijden.

  Ank ging intussen boven zijn gezicht zitten en liet zich haar kut likken. Ik voelde zijn lul zich verstijven in mijn poes, terwijl ik als een wilde op en neer wipte en na een lange tijd voelde ik eindelijk die verrukkelijke lul in mij spuiten, hetgeen voor mij ook weer genoeg was om joelend van plezier en genot klaar te komen.

  Later heeft hij ons beide nog heerlijk gevingerd en gelikt, waarna hij helaas weg moest. Mijn naam is Doris en ik woon al een aantal jaren samen met min vriendin Ans. We zijn inmiddels midden dertig en genieten elke dag weer van elkaar. Het Nigeriaanse stel heet Bono en Arana.

  Ik had hen op een gegeven moment uitgenodigd om zaterdagavond bij ons te komen om een gezellige avond met elkaar door te brengen. Ze waren heel blij met de uitnodiging. Zaterdagmiddag belde Bono me op. Hij vertelde dat Arana niet zo lekker was, en of het een probleem zou zijn dat hij zijn zus mee zou nemen. We hadden daar geen enkel bezwaar tegen. Op de bewuste zaterdagavond klonk de bel. Ik deed open en daar stond Bono met zijn zus. Ze kwamen binnen en hij stelde haar aan ons voor, ze heette Rina.

  Het was een leuke, spontane jonge vrouw, met een behoorlijk stevige erotische uitstraling. Ze was vrij slank, met een paar grote borsten en een heerlijk uitdagend kontje. Ze droeg onder haar witte jasje een wit topje, zonder BH, hetgeen duidelijk te zien was aan haar stijf vooruit priemende tepels. Verder droeg ze een zwart leren rokje met daaronder een paar donkeren nylons en aan haar voeten fel rode pumps met zeer hoge hakken.

  In het verloop van de avond werd het duidelijk dat die twee uit waren op een avond met veel seks. En dat is het ook geworden! Op een gegeven moment was ik me Rina naar de keuken gegaan om wat hapjes te maken. Ik liep achter haar aan, pakte haar bij haar middel en drukte mijn stijve lul achter de rits tegen haar kontje aan. Ze reageerde door haar kontje naar achter tegen mijn stijve lul te duwen. Langzaam schoof ik mijn handen onder haar topje om met haar keiharde tepels te spelen.

  Rina kreunde zachtjes en met haar linkerhand betastte ze mijn lul door mijn broek heen. Mijn lul stond op knappen! Met haar rechterhand ging ze tussen mijn benen en begon ze haar kutje te strelen door haar string heen. Ik liet haar tepels los, stroopte haar rok omhoog en ging met een hand haar string in.

  Mijn lul schokte omhoog toen ik haar natte, gladgeschoren schaamlippen voelde. We werden allebei gek van geilheid en wisten niet hoe snel we onze kleren uit moesten trekken. We stonden elkaar heerlijk te tongen en kwamen allebei handen tekort. Al zoenend tilde ik Rina op en zette haar net haar billen op de rand van de keukentafel.

  Al zoenend en likkend ging ik van haar hals via haar prachtige borsten naar haar donkere kutje. Voor het eerst in mijn leven likte ik het kutje van een donkere vrouw en ik moet zeggen dat het gewoon heerlijk was! Rina steunde met haar handen op het tafelblad en drukte zo met gespreide benen haar kutje naar voren. Tijdens het likken van dat zalige kutje voelde ik ineens haar gezwollen klitje.

  Sex adressen nl dikke negerinnen tieten
  lik mijn lul parnerruil

  Ik tastte naar de gulp, maakte hem open en vond een leuter van jewelste, die trillend tegen zijn buik stond. Ik raakte snel opgewonden en werd ongeduldig; ik wilde door hem genaaid worden! Ik draaide me om, liep naar de tafel, leunde naar voren en liet mijn slipje zakken, zodat hij werd aangestaard door mijn kutje, dat inmiddels brandde van de jeuk. Hij kwam achter me staan en boorde toen zijn lul tot aan de wortel in mijn kut.

  Alsof dat nog niet ver genoeg was begon hij heen en weer te schuren om hem nog dieper te krijgen. Zijn lul vulde mijn kut heerlijk en ik stond te trillen op mijn benen. Het ging hartstikke fijn, en de buurman die bij zijn eigen vrouw niets meer klaarmaakte leek bij mij wel een dekhengst! Een paar minuten later kwam hij al klaar en spoot zijn kwakjes in mijn kut.

  Ik duwde hem van me af en met een slurpend geluid glipte zijn weer slap geworden pik uit mijn slijmerige poes. Al met al was ik nog niet klaargekomen, maar hij was te uitgeput zich nog om mij te bekommeren. Ik vroeg hem waarom hij het bij Anke niet meer kon, en hij bekende dat de sleur de oorzaak was. Elke keer naar bed, broek uit, neuken en daarna slapen was niet opwindend genoeg meer.

  Ik was nu toch door de rooie en stelde voor eens aan partnerruil met ons te doen. Hij was er direct voor. Toen ik die avond Jan alles vertelde was hij niet geschokt en kreeg glinsterende ogen bij het vooruitzicht met Anke te mogen kofferen.

  Daarna hebben we lekkerder geneukt dan ooit tevoren. Jan was door mijn verhaal supergeil geworden en plonste keer op keer zijn pik in mijn kut, tot hij drie keer achter elkaar klaarkwam. Ik zat tot aan mijn enkels onder het zaad! De volgende dag kwam Anke aanwaaien en gaf giechelend toe dat ik de weddenschap had gewonnen.

  En omdat we toch aan groepssex zouden doen, waarom dan niet meteen bekijken welk vlees we in de kuip, resp. En meteen begon ze zich midden in de kamer spiernaakt uit te kleden! Nu had ik in mijn meisjesjaren wel vaker met vriendinnen gegeild, maar dat was al weer meer dan 20 jaar geleden. Toch raakte er ook opgewonden van en omdat ik wel weer zin had in een lesbisch avontuur lagen we even later in de slaapkamer elkaars kut te likken. Zij op haar rug en ik achterstevoren bovenop haar, zodat we allebei een kut konden bewerken.

  We waren goed en wel bezig toen er gebeld werd. Ik sloeg mijn badjas om en ging kijken. Het was de aardappelman. Ik weet niet wat me mankeerde, maar op dat moment kon ik alleen nog maar denken dat daar een man stond, met een lul dus. Ik was door het likken van Ank zo heet geworden dat ik gewoon snakte naar een pik. Vandaar dat ik hem vroeg binnen te komen. Hij zag blijkbaar heel goed hoe het met mij gesteld was, want ik zag hem naar mijn tieten gluren en daarna met een geile blik binnenkomen.

  Het ging linea recta naar de slaapkamer, waar we enthousiast werden ontvangen door Ank, die zichzelf intussen flink had liggen bevingeren op op geilpeil te blijven. Nou, toen de man dat zag, was het feest weldra op gang. Hij begon meteen zijn kleren uit te rukken, en ik hielp hem daarbij door meteen zijn gulp open te trekken en een lekkere lange worst tevoorschijn te toveren.

  Voordat hij zich op bed en Ank kon storten nam ik de lekkere lul even in mijn mond en sabbelde verlekkerd op de zoutig smakende eikel, die al snel gezwollen tegen mijn huig aandrukte. Daarna dook hij toch nog op Ank, en plonste zijn door mij natgepijpte pik pardoes in haar kut, die Ank uitnodigend openhield.

  Ik drukte zijn kont steeds verder tegen Ank aan, en die kwam door zijn gepomp kraaiend klaar. Ze eiste volgespoten te worden, en even later gebeurde dat ook, naar de mans gepiep en gehijg te oordelen. Veel rust gunde ik hem echter niet, want nauwelijks een kwartier later zat ik al op zijn schoot en frommelde zijn lul tussen mijn schaamlippen, waarna ik hem heerlijk begon te berijden. Ank ging intussen boven zijn gezicht zitten en liet zich haar kut likken. Ik voelde zijn lul zich verstijven in mijn poes, terwijl ik als een wilde op en neer wipte en na een lange tijd voelde ik eindelijk die verrukkelijke lul in mij spuiten, hetgeen voor mij ook weer genoeg was om joelend van plezier en genot klaar te komen.

  Later heeft hij ons beide nog heerlijk gevingerd en gelikt, waarna hij helaas weg moest. Mijn naam is Doris en ik woon al een aantal jaren samen met min vriendin Ans. We zijn inmiddels midden dertig en genieten elke dag weer van elkaar. Het Nigeriaanse stel heet Bono en Arana.

  Ik had hen op een gegeven moment uitgenodigd om zaterdagavond bij ons te komen om een gezellige avond met elkaar door te brengen. Ze waren heel blij met de uitnodiging.

  Zaterdagmiddag belde Bono me op. Hij vertelde dat Arana niet zo lekker was, en of het een probleem zou zijn dat hij zijn zus mee zou nemen. We hadden daar geen enkel bezwaar tegen. Op de bewuste zaterdagavond klonk de bel. Ik deed open en daar stond Bono met zijn zus.

  Ze kwamen binnen en hij stelde haar aan ons voor, ze heette Rina. Het was een leuke, spontane jonge vrouw, met een behoorlijk stevige erotische uitstraling.

  Ze was vrij slank, met een paar grote borsten en een heerlijk uitdagend kontje. Ze droeg onder haar witte jasje een wit topje, zonder BH, hetgeen duidelijk te zien was aan haar stijf vooruit priemende tepels. Verder droeg ze een zwart leren rokje met daaronder een paar donkeren nylons en aan haar voeten fel rode pumps met zeer hoge hakken. In het verloop van de avond werd het duidelijk dat die twee uit waren op een avond met veel seks.

  En dat is het ook geworden! Op een gegeven moment was ik me Rina naar de keuken gegaan om wat hapjes te maken. Ik liep achter haar aan, pakte haar bij haar middel en drukte mijn stijve lul achter de rits tegen haar kontje aan.

  Ze reageerde door haar kontje naar achter tegen mijn stijve lul te duwen. Langzaam schoof ik mijn handen onder haar topje om met haar keiharde tepels te spelen. Rina kreunde zachtjes en met haar linkerhand betastte ze mijn lul door mijn broek heen. Mijn lul stond op knappen! Met haar rechterhand ging ze tussen mijn benen en begon ze haar kutje te strelen door haar string heen.

  Ik liet haar tepels los, stroopte haar rok omhoog en ging met een hand haar string in. Mijn lul schokte omhoog toen ik haar natte, gladgeschoren schaamlippen voelde.

  We werden allebei gek van geilheid en wisten niet hoe snel we onze kleren uit moesten trekken. We stonden elkaar heerlijk te tongen en kwamen allebei handen tekort. Al zoenend tilde ik Rina op en zette haar net haar billen op de rand van de keukentafel. Al zoenend en likkend ging ik van haar hals via haar prachtige borsten naar haar donkere kutje. Voor het eerst in mijn leven likte ik het kutje van een donkere vrouw en ik moet zeggen dat het gewoon heerlijk was!

  Rina steunde met haar handen op het tafelblad en drukte zo met gespreide benen haar kutje naar voren. Tijdens het likken van dat zalige kutje voelde ik ineens haar gezwollen klitje.