Recent Posts

  Geil op kik gedwongen pijpen

  Je krijgt klanten toegewezen, je brengt hun bestelling en gaat naast ze zitten, in deze kleren. Een sexy bh, een kleine string en een heel kort jurkje met veel inkijk. Ik werd omgekleed en naar een andere kamer gebracht. Ik liep naar nummer 7 en zette het dienblad neer. Het was een oudere man, in een pak.

  Ik ging naast hem zitten. Ik zag naast me een ander meisje dat hier werkt zichzelf uitkleden, dus ik besloot de man zijn vest uit te doen. Ondertussen deed de man mijn jurk uit, gewoon midden in het restaurant, wat hier heel normaal is. De man ging liggen en zei: Reactie van Geile boy op 27 februari om Reactie van kik op 8 februari om Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen.

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Geplaatst op zondag 5 februari door ikbengeilkommeneuken. Extreem , Groepssex Sexverhaal gaat over: Kletsen over dit verhaal?

  Erotisch Sociaal Netwerk De volgende personen praten er graag over! De droom Studentenkost 3 Potente kerels en sexy…. Reageer op dit Sexverhaal Klik hier om je antwoord te annuleren. Reacties Hmm super geil Reactie van Geile boy op 27 februari om Haar armen lagen langs haar lichaam en ze was niet geboeid. Desondanks kon ze haar schouders niet bewegen. Hij was er ook, maar ze kon niet zien wat hij aan het doen was. Wat zou hij nu met haar gaan doen? Blijkbaar voelde hij dat ze bij was gekomen want ineens kwam hij op haar toegelopen.

  Haar mond was zo droog dat Diana alleen maar kon reageren met een flauw knikje. Ze probeerde het woord 'water' uit te spreken maar het lukte niet. Het enige geluid dat ze maakte was een krakend gemompel. Als reactie begon hij te lachen, een mooie, vriendelijke lach. Ik had gezegd dat je geen geluid mocht maken. Nu heb je straf verdiend. Door de grimas op haar gezicht leek het of ze huilde.

  Hij hielp haar overeind. Omdat ze haar schouders niet kon bewegen moest ze, om te gaan staan, rollend uit bed zien te komen. Ze was licht in het hoofd en stond wankel op de benen.

  Haar buik deed er pijn van. Willoos liep ze achter hem aan. Ze liepen een donkere gang door, een deur, nog een gang, tot ze in een prachtige, helder verlichte badkamer aankwamen. Tegen de wand stond een grote wastafel met twee wasbakken. Er was een royale moderne wc, een enorm bad, wat later een bubbelbad bleek te zijn, en een riante doucheruimte. Bovenal was het er warm. Hij lichtte de bril van de wc en wees in de pot. Daaruit mocht ze drinken, zonder haar handen te gebruiken.

  Diana deed een paar tellen helemaal niets. Vol ongeloof en verbijstering keek ze naar de wc, toen naar hem, dan weer naar de wc. Was dat soms een grap? Dat is de tijd die je krijgt om zoveel water te drinken als je kunt. Daar moet je het tot morgen mee doen. Toen hij begon te tellen haastte ze zich echter naar de wc. Met haar pijnlijke schouders duurde het twee kostbare seconden voordat ze haar hoofd in de pot kon steken. Snel, maar onbeholpen, likte ze zoveel mogelijk water op van het plasje dat er stond.

  Het verkwikte haar, wat was het lekker. Ze hoorde wel dat hij 'tien' riep maar ze ging gewoon door met likken. Met als gevolg dat hij haar aan haar haren overeind trok en hard tegen de muur wierp.

  Even later zat ze in een stoel met haar hoofd boven een wasbak en waste hij geroutineerd haar haren. Ditmaal waren zijn sterke handen zacht. Moe en verzwakt als ze was, werd ze er zelfs slaperig van. Na haar haren te hebben geföhnd, pakte hij een washandje en waste haar hele lichaam. Hij gebruikte zeep en heet water en schrobde stevig. Dat schrijnde, want haar lichaam was beurs en bedekt met bloeduitstortingen.

  Daarna begon hij haar met een scheermes te scheren. Hij schoor haar onderarmen, benen, de haren op en rond haar tepels, alles scheerde hij af. De meeste tijd had hij nodig voor de dikke bos schaamhaar. Met elke haal van het mes werd haar pubis meer ontbloot, tot er geen haartje meer viel te ontdekken. Ze moest zelfs gaan staan en bukken, zodat hij haar rond de anus kon scheren.

  Diana vond dat haar kruis er uit zag als de vagina van een meisje en ze voelde zich er nog naakter door. Voor het eerst sinds ze hier was aangekomen, op deze vreselijke plaats, dacht ze weer aan Isabelle. Tranen welden op, van verdriet, omdat ze nu wist wat haar dochter was overkomen.

  In stilte smeekte ze God om hen allebei te laten sterven. Tot besluit wreef hij een bloedstelpend middel in haar schaamstreek. Hoewel ze niet volledig weg durfde te bewegen.

  Daarna gaf hij haar tandpasta en een tandenborstel. Alles in haar mond diende te worden gepoetst, haar tanden, haar tong, haar wangslijmvlies en haar verhemelte. Ook moest ze flossen. In je nieuwe leven heb je slechts twee verantwoordelijkheden; zelfcontrole en mij bevredigen. Daar lag immers het centrum van hun waardigheid. Omdat ze er actief iets voor moesten doen en het daarom intens haatten.

  Daarom liet hij haar knielen terwijl hij ondertussen zijn broek uitdeed. Diana vreesde het ergste. Ze wist dat ze opnieuw verkracht zou worden en kon alleen maar hopen dat als ze goed zou meewerken, en alles zou doen wat hij wilde, het draaglijk zou zijn en ze het zou overleven. Maar wat bedoelde hij precies met 'discipline'? Gebruik nu dat mondje maar eens waarvoor het is bedoeld.

  Ik ben niet gauw tevreden, dus je zult heel erg je best moeten doen. Wat kon ze ertegen doen? Met zichtbare tegenzin leidde ze zijn penis haar mond in. Hij was veel groter geschapen dan haar man. Voor dit monster moest ze haar mond werkelijk opendoen. Zijn pik was zelfs zo groot en dik, dat ze er ontzag voor had. De smaak was niet onbekend, een mix van bittere urine en vlezig aroma. Diana deed haar uiterste best, waarbij ze de voorkeuren van haar man als uitgangspunt nam.

  Dus gebruikte ze haar tong en haar wangen, kietelde ze de schacht met haar nagels, en tikte ze voorzichtig tegen zijn ballen. Hoewel pijpen niet haar favoriete bezigheid was, hield ze zoveel van haar man dat ze dit wel regelmatig met hem deed. Maar hij had nooit in haar mond mogen klaarkomen, daar had ze altijd weerstand tegen gehad. De man die ze nu aan het pijpen was, besefte ze, zou dat wel doen. Daarvan was ze zeker.

  Hij drukte zijn pik zo diep in haar mond dat het haar verstikte. Vervolgens trok hij zich zover terug, dat ze precies aan zijn eikel kon knabbelen. Stel hem tevreden, bevredig hem, geef hem genot, wees lief, doe het goed, zorg dat hij het lekker vindt, hield ze zichzelf onophoudelijk voor. Likkend, zuigend en knabbelend bewoog ze haar lippen over zijn pik. Hij pakte haar hoofd vast en stootte toen zijn penis zo diep mogelijk naar binnen.

  Tot in haar keel. Diana probeerde haar ademhaling aan het ritme van die stoten aan te passen. Sneller en sneller ging het. Tot ineens een vloed van sperma haar mond inspoot. Diana kon niets anders doen dan slikken, en nog eens, en weer, en nog een keer, terwijl ze ondertussen zachtjes in zijn ballen kneep.

  Daarna liet hij zijn lul minutenlang in haar mond zitten. Net zolang tot hij zijn normale proporties weer had aangenomen en er een warme, zachte massa was overgebleven, die precies in haar mond paste.

  Zijn schaamhaar kriebelde in haar neus en haar hoofd rustte tegen de zachte huid van zijn onderbuik. Ondertussen hield ze al die tijd met een hand zijn ballen vast, en had ze andere op een van zijn dijen gelegd.

  Op dat moment was Diana meer intiem met deze man, dan ze ooit met haar echtgenoot was geweest. Van alle verwarde gevoelens die ze had, overheerste vooral een gevoel van opluchting.

  Dit had ze zonder problemen klaargespeeld en ze was er zeker van dat ze hem tevreden had gesteld. Toen hij bij haar vandaan stapte, waardoor zijn pik haar mond uitgleed, lag er een flauwe glimlach op zijn mond. Met een milde klank in zijn stem zei hij dat ze een beloning verdiend had.

  Vreemd genoeg versnelden die woorden haar hartslag. Wanneer ze die beloning zou krijgen, vermeldde hij echter niet. Hij ging namelijk gewoon door met haar 'lessen'. Diana moest vooroverbuigen en haar hoofd op de armen leggen. Tegelijkertijd moest ze haar kont in de lucht houden. Vervolgens begon hij met een vinger rond haar anus te cirkelen.

  Arnold had ook wel eens met haar anus gespeeld en dat had Diana best opwindend gevonden. De paar keer dat hij een vinger een stukje haar rectum in had geduwd, was dat niet onprettig geweest. Verder was het nooit gegaan. Maar deze man was Arnold niet, deze man was anders. Deze man duwde zonder veel plichtplegingen een goed geoliede vinger door haar kringspier, vrijwel onmiddellijk gevolgd door een tweede. Er ontsnapte haar een hijgende zucht. Na enige tijd werden de vingers vervangen door allebei zijn duimen, die hij ritmisch in en uit haar rectum bewoog.

  Kreunend spande ze haar kringspier, in een onwillekeurige poging om hem eruit te werken en de ingang te sluiten. Ondanks het voornemen om geen woord te zeggen, begon ze hem te smeken om het rustig aan te doen. Laat me er even aan wennen. Ik zal doen wat je wilt. Geef me een paar tellen, dat zal helpen. Diana schudde met haar achterwerk en schreeuwde het uit. Hij trok zijn hand terug en begon tegen haar te praten.

  Als gewoonlijk sprak hij zachtjes, bijna fluisterend. Je zult leren hoe je mijn plezier kunt vergroten. Wie weet, misschien ga je het zelf ook lekker vinden. Hoewel dat niet belangrijk is. Je darmen hebben overigens een schoonmaakbeurt nodig. Moet je toch eens kijken hoe smerig het daar is. Aan een vinger zat zelfs een hele klont, precies rond de nagel.

  Juist die vinger duwde hij recht onder haar neus. De geur van poep niet was te missen. De straf daarvoor is een complete herhaling van de straf van gisteren. En dat komt boven op de straffen die je vandaag toch al verdiend had. Dat ze doordrongen was goed te zien, Diana viel hulpeloos opzij en barstte in snikken uit. Je krijgt tien tellen om een besluit te nemen. Het idee was ongelofelijk weerzinwekkend, maar alles was beter dan nog eens zo geslagen te worden.

  Dat zou ze echt niet kunnen verdragen, dat zou haar dood betekenen. Dus kwam ze overeind. In stilte biddend dat hier gauw een einde aan zou komen, pakte ze zijn meest schone hand en bracht die naar haar mond. Eerst likte ze de pink, die niet op haar gebruikt leek te zijn. Maar blijkbaar deed ze het niet goed. Hij wilde althans dat ze het met veel meer overtuiging deed. Vervolgens bewoog ze de pink in en uit haar mond.

  Na de pink, volgde zijn ringvinger en herhaalde het ritueel zich. Blijkbaar deed ze het nu wel goed, hij zei namelijk niets meer. Daar had hij ook geen reden toe. Diana deed namelijk haar uiterste best. Dat ze zichzelf ondertussen verachtte deed er niet toe.

  Ze was eenvoudig te bang voor wat hij haar aan kon doen. Of voor wat hij al gedaan had en opnieuw kon doen. Zijn pink en ringvinger had ze schoon gepijpt, nu was zijn middelvinger aan de beurt.

  Hoewel ook die er schoon uitzag rook hij toch naar poep. Kom op, lafaard, verzamelde ze haar moed, en zoog toen de vinger diep haar mond in. Het smaakte zoals stront vermoedelijk altijd smaakt; als stront. Dat ze de vinger zo diep haar mond had ingezogen was een bewuste keus geweest. Op die manier had ze gedacht de meeste poepsmaak zover mogelijk van haar smaakpapillen vandaan te kunnen houden. Maar ze kwam er al snel achter gekomen dat het helemaal niets uitmaakte.

  Het smaakte rot op alle plaatsen in haar mond. Op zijn wijsvinger zat een flinke bruine vlek, met daarin kleine korreltjes. De angst dwong haar echter om door te gaan en dus zoog ze ook die vinger haar mond in.

  De smaak was sterk en de korreltjes voelden zanderig aan. Terwijl de poep zich vermengde met haar speeksel probeerde ze uit alle macht de braakneigingen te onderdrukken, Zijn stem was mooi, diep en het timbre gemoduleerd. Dat je hard je best doet om jezelf te overwinnen. Hoewel ze niet met zekerheid kon zeggen of ze hem ook schoon gekregen had. Want haar lippen zaten ondertussen onder de poep. Toen ze dacht dat ze haar maag weer onder controle had, pakte ze zijn andere hand.

  De pink en ringvinger gingen nog wel, die waren relatief schoon. Zeker ten opzicht van de middelvinger, waaraan nog steeds die grote klont poep zat vastgekleefd. Toen die eenmaal aan de beurt was keerden de braakneigingen in alle hevigheid terug. Heftig kokhalzend en ondefinieerbare keelklanken uitstotend, kreeg ze het desondanks voor elkaar om hem in haar mond te nemen.

  Zuigend, likkend en slikkend pulkte ze de klont los met haar tong. Diana bleef enkele tellen doodstil zitten, haalde heel diep adem, en slikte het toen door. Al met al was het toch ook weer niet zo’n groot stuk geweest. Na deze vinger, waren zijn ringvinger en duim een eitje. Het was haar gelukt, ze had het voor elkaar gekregen, aan zijn handen was geen poep meer te zien! Toen ze op mocht staan rende ze naar de wc en ging boven de pot over haar nek.

  Het was echter alleen een beetje slijm dat eruit kwam. Dit is een nieuwe aantekening. Vervolgens bracht hij een geolied slangetje in haar rectum.

  Diana wist meteen dat ze een klysma ging krijgen. Dat had ze namelijk wel eens eerder gehad, in het ziekenhuis. Hij friemelde met iets in de wasbak en even later voelde ze inderdaad een warme vloeistof haar darmen inlopen. Toen er zoveel vloeistof in haar zat dat ze, op basis van haar herinnering, verwachtte dat de toevoer zou stoppen, gebeurde dat echter niet. Haar darmen raakten voller en voller. Om zijn aandacht te trekken, en toch geen woord te zeggen, snikte ze schril.

  Maar er kwam geen enkele reactie. Hij liet haar zo vol lopen dat er hevige krampen in haar buik ontstonden. Toen hij eindelijk de slang verwijderde, kreunde ze luid en ze schokte met haar heupen om de druk te verminderen. Vertwijfeld staarde ze naar de wc. Had hij er wel een idee van hoeveel hij in haar had laten lopen?

  Om te verkomen dat ze leeg zou lopen kneep Diana uit alle macht haar kringspier dicht. Het zou haar niet lukken, dat wist ze nu al. Hij had vast iets anders in haar laten lopen dan alleen water. Wanhopig kneep ze haar billen zo stevig mogelijk tegen elkaar.

  Vergeefs, want ineens spoot er met zo’n kracht een straal waterige stront naar buiten dat het hele bad werd onder gespat. Er kwamen zelfs een heleboel spetters op de vloer en de wanden terecht. Na de eerste golf kwamen er nog twee kleinere, minder krachtig golven. Het stinkende slib liep in stralen langs haar benen en vulde het bad met een laagje vloeibare stront.

  De vreselijke geur die meekwam, verdrong elke andere geur. Diana wist niet hoe ze moest reageren en daarom verroerde ze geen vin.

  De man had er rustig naar staan kijken, met zijn armen over elkaar. Het lukte je niet eens vijf minuten! Je dochter heeft meer discipline dan jij. Wat zei hij daar? Maar hij praatte gewoon verder. Misschien mag ze me helpen als ik je hiervoor straf. Maar wat zullen we eerst doen? Smerig ben je toch al, dus waarom zou ik je niet een tijdje in je eigen stront laten lopen. Ja, dat is mooi. Raap een paar brokken op en smeer je gezicht ermee in.

  Je borsten ook, opschieten, smeer die stront over je tieten! Vergeet je kut niet! Doe het meteen of ik sla die waardeloze pruim tot moes. En nu door je haar! Daarna bond hij haar polsen samen op de rug.

  Hij bracht een halsband om en duwde haar de badkamer uit. Diana was versuft en ziek van de stank, maar hij had alweer een erectie. Ze werd teruggebracht naar de martelkamer waar hij haar bont en blauw sloeg.

  Daarna kreeg ze de oordoppen weer in, net als de mondbal, en trok hij een kap over haar hoofd. Vervolgens bond hij haar op dezelfde manier als de vorige keer en trok haar ruw de lucht in. Pas toen reageerde ze weer. Ze blèrde als een schaap en zwaaide uit protest in de touwen heen en weer.

  Het duurde echter niet lang voor ze stil hing. De hele ruimte had zich gevuld met de geur van poep maar Diana merkte er niets van. Hij deed het licht uit en liet haar bewusteloos in het donker hangen.

  Dan was ze er wel, dan was ze er niet. Tot ze weer eens terugkeerde en het besef doordrong dat haar voeten niet langer waren vastgebonden en haar armen juist werden losgemaakt.

  In doodsangst slaakte ze eerst een prachtige gil, om daarna meteen weer in een diepe bewusteloosheid te zinken. Toen ze daar weer van bijkwam lag ze op een bed. Ze vermoedde dat het hetzelfde bed was waarop ze al eerder gelegen had, maar zeker weten deed ze het niet. Want de kap was dan wel verdwenen, daarvoor in de plaats was ze geblinddoekt. Ook zaten de doppen nog steeds in haar oren.

  Of weer, dat wist ze ook niet. Blijkbaar was ze gewassen. In plaats van de rotte geur van stront, rook ze namelijk zeep. Haar armen en benen waren vastgebonden, maar gelukkig niet al te stevig. Ze kon ietwat verliggen, waardoor ze verlichting kon vinden voor de hevige pijn in haar schouders. Haar belangrijkste zorg was echter water. Haar mond was zo uitgedroogd dat ze niet meer kon slikken. Tegen beter weten in opende ze haar mond, in de hoop dat er water zou stromen.

  Ook haar lippen waren kurkdroog en er waren pijnlijke kloofjes ontstaan. Ze worstelde om los te komen, tot ze weer buiten bewustzijn raakte.

  Haar mond bewoog niet zoals het zou moeten. Uiteindelijk kreeg ze het echter toch voor elkaar. Open je mond, een klein beetje maar. Diana hoestte eerst, om vervolgens gulzig het vloeibare leven in te slikken. De manoeuvre werd herhaald en ze kon er geen genoeg van krijgen.

  Wat had hij een heerlijke, gemene mond! Na de tweede slok hief ze, gulzig als een kuiken, haar mond al bij voorbaat op voor de volgende. Die keer bleef hij, nadat ze het water had ingeslikt, met zijn mond op haar lippen drukken. Al bij de eerste aanraking van zijn tong, anticipeerde Diana. Ze speelde met zijn tong zoals hij speelde met die van haar.

  Hij bracht meer water, op dezelfde wijze, en dus vonden hun tongen elkaar weer. Diana wist niet wat ze voelde of zou moeten voelen. Na een lange tijd waarin pijn de enige sensatie was geweest, zonder iets te kunnen zien of te horen, was deze zachte, natte tong aanlokkelijk. Eindelijk was hij teder met haar.

  Daar was ze hem dankbaar voor en ze wilde dan ook niet dat hij zou ophouden. Tegelijkertijd besefte ze heel goed dat hij de duivel was. Een demon, waarvan ze geen idee had hoe ze hem zou kunnen weerstaan. Ze mocht zoveel drinken als ze wilde. Dus dronk ze tot haar dorst gelest was. En dat was pas vele tongzoenen later. Het volgende dat ze voelde waren zijn handen, die haar langdurig olieden.

  Haar vagina, schaamlippen, klit, zelfs inwendig, alles werd overdadig geolied. Vervolgens neukte hij haar. Diana zag niets en hoorde niets, noch kon ze zich bewegen. Het enige wat ze kon doen, was zich concentreren op de plaats waar ze in contact was met hem.

  Hij drukte zijn lippen op de hare en Diana reageerde meteen. Ze had natuurlijk geen keus, maar op dat specifieke moment wilde ze het zelf ook. Op de een of andere manier troostte het haar, voelde ze zich er beter door.

  Dus zoog ze aan zijn lippen en gaf ze hem haar tong. Toen hij erin beet trok ze die echter weer snel terug. Het geluid dat ze daarbij maakte hield het midden tussen kreunen en schreeuwen. Deze man, die haar water onthield en verschafte, had de macht over haar ellende en genot. Het was werkelijk de duivel die haar pad had gekruist. Hij neukte haar resoluut, overtuigend, zorgvuldig en gevarieerd, en dat deed hij met een techniek die ze niet kende.

  Tegelijkertijd waren zijn handen overal, zo leek het. Zonder enige twijfel was het verkrachting, was het slechts een nachtmerrie. Desondanks gloeiden haar gezicht, borsten, oksels, armen, en buik, door de wijze waarop hij haar betastte, en er ontstond ergens in haar onderlijf een flauwe prikkeling. Een prikkeling, die gaandeweg veranderde in een hunkering. Ongemerkt, tegen wil en dank, ondanks het bizarre van de situatie, raakte Diana opgewonden. In de betekenis van heet worden.

  Maar ze hield zich onder controle. Voornamelijk omdat het verwarrend was. Dit wilde ze helemaal niet, ze wilde niets liever dan hem vermoorden en dan hard wegrennen.

  Maar er was ook angst dat hij het zou merken en er dan acuut mee zou stoppen. Desondanks ging haar ademhaling met horten en stoten en kreunde ze licht. Ook was ze ongemerkt kleine, heimelijk bewegingen met haar heupen gaan maken. Toen hij klaarkwam, ze voelde letterlijk hoe het sperma in haar kolkte, viel hij zwaar op haar neer.

  Door de spieren in haar onderlichaam samen te trekken trachtte ze stiekem de sensaties gaande te houden. Tevergeefs, hij klom van haar af en vrijwel meteen voelde haar vagina leeg en koud aan.

  Daarna gebeurde er een lange tijd, een heel erg lange tijd, niets meer. Eenzaam, afgesneden van zintuiglijke prikkelingen en zonder enig besef van tijd, lag Diana vastgebonden op het bed.

  Oneindig lang was ze afgesneden van eten, drinken, geluid, beelden, tast en beweging. Haar behoeften verdampten en ze was zich gaan afvragen of hij ooit nog zou terugkeren. Tweemaal had ze een paniekaanval, waarin ze worstelde om los te komen en waarin ze om hem riep. Tevergeefs natuurlijk, er kwam geen enkele maal een respons. Was hij haar soms aan het uithongeren? Zou dit de manier zijn waarop ze dood zou gaan?

  Hoelang had ze niet gegeten? De honger werd zo hevig dat haar buik er pijn van deed. Op het laatst kon ze alleen nog maar aan eten denken. Ze kon het zelfs ruiken. Toen ineens de oordoppen verwijderd werden, en hij zei dat het tijd was om de schulden in te lossen voor haar onbehoorlijke gedrag, was haar eerste reactie er een van opluchting.

  Gelukkig, ze zou niet sterven, hij liet haar leven. Daarna pas kwam de angst. Maar hij was al begonnen met een stevige afranseling. Daarvoor gebruikte hij een hard en plat voorwerp, dat bij elke slag een hard, kletsend geluid veroorzaakte. In eerste instantie kreunde ze nauwelijks hoorbaar. Naarmate de ranselpartij langer duurde, verloor ze echter haar kalmte. Op het laatst stuiterde haar lichaam op en neer en rolde ze van links naar rechts.

  Voor zover de bondage dat toeliet althans. Ook was ze steeds harder gaan krijsen. Uiteindelijk smeekte ze hem om te stoppen en beloofde ze hem dat ze gehoorzaam zou zijn. Vanzelfsprekend hielp het niets. Integendeel, hij siste dat het geluid van haar stem meer dan genoeg reden was om de straf te verdubbelen.

  En dat voerde hij ook prompt uit. Nadat ze helemaal bond en blauw geslagen was, maakte hij haar polsen los en mocht ze gaan zitten. Hij vergat echter niet om meteen haar handen weer samen te binden, achter op haar rug.

  Bij het eerste contact van zijn penis met haar lippen, zoog ze hem direct haar mond in. Hoewel ze erg verzwakt was en ze crepeerde van de pijn, was de angst zo groot dat ze hem heerlijk pijpte.

  De warmte en vlezigheid van het orgaan, en het feit dat ze eraan kon zuigen, boden zelfs een zekere troost. Daardoor kon ze ophouden met snikken. Nadat ze zijn sperma had weggeslikt trok hij bruut zijn penis uit haar mond, positioneerde haar terug in dezelfde houding, bracht de oordoppen in, ranselde haar nog eens goed af, en verdween opnieuw. Na een nieuwe periode van eenzaamheid en zintuiglijke isolatie, verwijderde hij de hele bondage. Diana was ondertussen gaan denken dat ze nu toch echt stervende was.

  Ze moest iets te eten hebben! Ze moest iets drinken! Maar ze vroeg niets. Ze was zelfs te bang om überhaupt een geluid te maken. Haar polsen gingen weer achter op de rug en daarna werd ze naar een fitnessruimte gebracht. Om ervoor te zorgen dat ze daadwerkelijk in beweging bleef, ranselde hij haar voortdurend af met een korte zweep. Hij sloeg op haar buik, op haar rug, en op haar benen. Hij sloeg overal en zorgde er zo voor dat ze bleef rennen, hijgend en wankelend.

  Helaas kon ze het niet volhouden. Ze viel hard, waarna de band haar op de grond rolde. Daar liggend, kon ze alleen nog maar hijgend jammeren. De afranseling ging echter nog een hele tijd door. Na de training bracht hij haar naar de badkamer. Daar mocht ze weer uit de toiletpot drinken. Vervolgens waste en scheerde hij haar en gaf haar opnieuw een klysma. Tot haar opluchting mocht ze deze keer gebruik maken van het toilet. Het enige dat ze echter loosde, was water.

  Het was een goed ingerichte, smaakvolle eetkamer. De meubels waren van donker mahonie en er lag een prachtig Perzisch tapijt op de vloer. Hij liet haar knielen naast een van de stoelen en liep zelf de kamer uit. Het hart bonkte haar in de keel.

  Wat stond haar nu weer te wachten? Het kwam niet eens in Diana op om een vluchtweg te zoeken. Ze verroerde eenvoudigweg geen vin en bleef geknield op hem wachten. Hoe lang was het nu geleden - twee dagen, drie dagen, een week, een maand? Nu was ze zelf niet meer dan een zielig slachtoffer, een slavin tegen wil en dank. Ze had geen enkele controle meer over zichzelf of de situatie, dat had hij. Als hij wilde dat ze stront at, at ze stront. Als hij wilde dat ze in stilte leed, leed ze in stilte.

  Als hij haar pijn wilde doen, tot ver over haar pijngrens, dan deed hij dat. Als hij wilde dat ze ernaar verlangde om door hem geneukt te worden, dan was dat haar wens. Het was dat laatste wat ze nog het meest verafschuwde. Hoewel het woord ‘afschuw’ haar gevoelens niet precies omschreef. Er was eerder sprake van mistroostigheid.

  Daarnaast was ze veel te bang om hem te haten. Ineens rook ze gebakken spek en eieren. Ook de geur van koffie streelde haar neus. Met moeite, het kostte zelfs alle kracht, kon ze zichzelf ervan weerhouden om naar de deur te kruipen.

  Alsjeblieft, bad ze, martel me niet hiermee. Daar was hij weer, een blad dragend met een stomende omelet met spekjes, geroosterd brood met boter, fruitsalade, een kan vers geperste sinaasappelen en een potje koffie. Hij ging pal naast haar zitten en begon te eten.

  Duizelig werd door de mix van geuren kon Diana haar ogen niet van het voedsel houden. Maar ze hield vol. Als een hondje dat geleerd had om netjes te blijven zitten, wachtte ze geknield op haar beurt.

  Na een tijdje keek hij op haar neer, zijn lippen likkend. Je leert om jezelf onder controle te houden. Nu is het is tijd dat je wat eet. Hij propte zijn mond vol met omelet, kauwde er even op, boog zich voorover, en plaatste zijn mond op die van haar. Vervolgens spuugde hij de brij van eieren en spekjes in haar mond.

  Voor afgrijzen was allang geen ruimte meer, Diana nam het voedsel dankbaar aan. Alvorens het door te slikken liet ze eerst alles over haar smaakpapillen rollen. Net als eerder met het water in de wc, wilde ze meer. Hap voor hap, slok voor slok, werd ze gevoederd. Zijn mond, wat een heerlijke mond, nog nooit had ze zo naar een mond verlangd. Ze zoog de laatste brokjes omelet en brood van zijn tong af en slurpte ze gulzig naar binnen.

  Met het puntje van haar tong zocht ze vervolgens naar achtergebleven stukjes tussen haar tanden. Zelfs de druppeltjes sinaasappelsap en koffie die op zijn kin achterbleven, likte ze zorgvuldig weg. Alles bij elkaar kreeg ze niet zo bijster veel te eten, van alles slechts enkele hapjes en slokjes. Toch had ze al snel een weldadig gevuld gevoel.

  Dit is de manier waarop je voortaan zult eten. Als ik het te druk heb zal ik het serveren in een bak. Is er soms iets dat je nu zou willen zeggen? Maar hoe zou ze hem aan moeten spreken? Ooit had ze wel eens een programma over BDSM op tv gezien en gek genoeg was dat wat ze zich ineens herinnerde.

  Toen wist ze ineens ook wat ze moest doen. Zal ik haar ooit nog zien? Natuurlijk leeft ze nog. Maar je zult het moeten verdienen om haar te zien.

  Zo, en nu is het tijd om weer naar je kamer te gaan. Het was de stem van iemand die niet wilde grieven. Het is niet nodig om me pijn te doen.

  Maar gelukkig, hij begon te glimlachen. Niet één vraag, maar twee. Ik vind het leuk om je pijn te doen en het is jouw rol om mij dat plezier te verschaffen. Als ik klaar ben met je zul je veel gewilliger en volgzamer zijn.

  Vermoedelijk wil je dan niets anders meer dan het bevredigen van mijn behoeften. Wellicht zul je er zelfs naar verlangen. Dit is de moeilijkste tijd voor je. Maar uiteindelijk zul je het doen. Ik denk niet dat je straks jezelf nog zult herkennen. Zo krachtig en beheerst, zo vanzelfsprekend, zo definitief. Door de manier waarop hij het had gezegd, en wat hij daarbij uitstraalde, wist ze het zeker. Hier zou nooit een eind aan komen, ze zou hier nooit aan kunnen ontsnappen, er zou nooit iemand komen om haar te bevrijden.

  Dit was haar nieuwe leven, voorgoed! Meer tijd voor bespiegelingen kreeg ze niet. Want hij nam haar mee naar de martelkamer, waar de touwen verdwenen waren. Daarvoor in de plaats stond er in het midden een houten schandblok, van ongeveer een meter hoog.

  Zich afvragend wanneer hij dat gedaan kon hebben, keek Diana huiverend keek naar het lugubere gevaarte. Ze snapte meteen dat zij in het blok zou belanden en begon te trillen als een rietje. Maar wat kon ze ertegen doen? Dus hoefde hij niets te zeggen of op een andere manier aanwijzingen te geven. Eenmaal bij het schandblok boog ze zich uit zichzelf al voorover en legde ze voorzichtig haar nek en polsen in de halvemaanvormige uitsparingen.

  De klep ging dicht en hij sloot het blok af met een slotje. Met zijn voeten spreidde haar enkels en knieën en ook die werden aan iets vastgemaakt. Ze kon niet zien wat, maar het hield haar benen wijd uiteen. De angst gierde door haar lijf, wat stond haar te wachten?

  Ze hoorde hem wat rommelen en toen kwam hij aanzetten met iets dat nog het meeste weg had van een autoantenne. Het was verbonden met een klein, elektrisch kastje. Daarom wil ik je op een andere manier straffen. Er schoot meteen zo’n hevige stroom door haar lichaam, dat het leek alsof haar borst was ontploft.

  Haar tepel werd direct zo hard werd, en zo groot, dat ze het niet geloofd zou hebben als ze het zelf had kunnen zien. Voor Diana was het als die keer dat ze als kind een haarspeld in het stopcontact had gestoken; ze kreeg een vreselijke klap en alle lucht werd in één keer uit haar geperst. Zonder lucht, was haar schreeuw geluidloos en zonder veel kracht.

  Voordat ze de gelegenheid kreeg om te herstellen, en nieuwe lucht haar lichaam in te zuigen, explodeerde haar andere tepel al. Het was erger, veel erger, dan welke afstraffing ook. Omdat ze hem niet kon zien, wist ze nooit waar ze de klap kon verwachten. Want hij raakte haar telkens ergens anders.

  Elke nieuwe stroomstoot veroorzaakte nieuwe en nog pijnlijker stuipen in haar spieren. Steeds harder gillend riep ze dat het teveel was en dat ze eraan zou sterven. Door de stroomstoot in haar klit begon ze felle neukbewegingen te maken. Er liep urine langs haar benen en het geluid van haar gegil was een octaaf hoger geworden. Hoewel ze zichzelf bijna wurgde in het schandblok, gaf dat geen millimeter mee. Hij duwde de punt van elektrode in haar anus. Diana bewoog niet meer. Nauwelijks hoorbaar kreunde ze ‘nee’.

  Toen viel ze flauw. Toen ze bijkwam zat hij gehurkt voor haar en hield de stroomstok vlak voor haar gezicht. Goed dan, maar alleen als je bewijst dat je gehoorzaam bent. Dat kun je door je tong er tegenaan te houden. Dat is alles, dan is het voorbij. Diana gilde als een speenvarken.

  Ze probeerde zich ertoe aan te zetten om aan te stok te likken, maar durfde het niet. Pas op het moment dat hij een beweging maakte kneep ze ineens haar ogen stijf dicht en likte aan de punt. Haar tong zwol direct op tot enorme proporties en de stroom sloeg zo hard in haar gezicht, dat het haar versufte. Alles wat hij deed, leek hij methodisch te doen. Hij verwijderde de spreidstang, opende het schandblok en waste haar.

  Ondertussen vertelde hij haar dat ze een aardige slavin was. Vervolgens boeide hij haar armen en benen, bracht oordoppen in, bond een blinddoek voor haar ogen, en liet haar liggen. Het duurde lang, heel erg lang, voor hij weer terugkwam. In de tussentijd sliep Diana tientallen slaapjes. Telkens werd ze wakker en dan wist ze niet meer waar ze was en waarom ze niet kon bewegen.

  Maar dan voelde ze de stroomstoten weer en gilde ze het uit in paniek. Hoewel ze drijfnat van het zweet was, had ze het bitter koud. Het was in een staat tussen waken en slapen dat het langzaam doordrong dat hij er weer was. In eerste instantie dacht ze dat hij haar weer ging shocken en smeekte ze hem om haar geen pijn te doen. Maar hij was zeldzaam zacht en lief. Althans, zijn handen waren dat. Haar bondage was verwijderd en hij was haar aan het afdrogen met een handdoek. Ook poederde hij haar lichaam, zachtjes, teder, liefdevol, opwindend.

  Als laatste waren haar billen aan de beurt en uit dat gebied ging hij niet meer weg. Want na het poederen gleden zijn vingers over haar anus naar beneden, tot in haar spleet.

  Hij nam de tijd en ‘speelde’ langdurig met haar schaamlippen en klit. Vervolgens penetreerde hij haar met twee vingers en bewoog die langzaam in en uit. Diana, die nog steeds was afgesneden van licht en geluid, kon alleen maar voelen. En zo kreeg hij het weer voor elkaar; de begeerte groeide. Ondanks dat ze zichzelf erom verachte. De oordoppen werden verwijderd.

  Is dat al eens eerder gedaan? Heb je er wel eens iets anders in gehad? Hij zou het weten als ze zou liegen, daarvan was ze overtuigd. Dus gaf ze eerlijk antwoord, wat nog lastig was met een gezwollen tong, en vertelde dat haar man wel eens een vinger had gebruikt.

  Wel, als je precies doet wat ik zeg, doet het doet bijna geen pijn. Diana kon niets anders doen dan zich concentreren op het gevoel dat het opriep. Desondanks verzamelde ze al haar moed. Dat dient bestraft te worden. Wat leer je toch langzaam. Misschien moet ik toch maar weer wat stroom gebruiken. Ik zal het nooit meer doen. Meester, laat me alsjeblieft bewijzen hoe lief ik kan zijn. En dit gesmeek is walgelijk. Daarvoor verdien je ook straf. Waarom had ze haar mond ook niet gehouden? En wat is niet zo klein?

  Die is niet klein. Een onbedaarlijke, hartelijke, diepe, warme lach. Misschien moet ik het voor je gaan halen. Misschien moet ik zijn lul eraf snijden en het aan je geven. Dan zou je ermee kunnen doen wat je wilt. Aan haar man moest hij niet komen. Want ze wist waar deze duivel toe in staat was en was ervan overtuigd dat het hem zou lukken. Haar anus werd goed voorbereid. Nadat hij een olieachtige vloeistof om en in het gaatje had gebracht, werkte hij eerst een, en daarna twee vingers in haar.

  Vervolgens deed hij hetzelfde met zijn duimen. Stapje voor stapje masseerde hij het gaatje verder open. Voor Diana was dat een compleet nieuwe ervaring.

  Of ze het wilde of niet, maar ze voelde hoe haar lichaam zich meer en meer opende voor hem. Hij was er blijkbaar niet op uit om haar pijn te doen. Op zijn aangeven, deed ze haar uiterste best om haar anus open te houden. Echter, toen hij zijn penis ertegen aan drukte trok ze toch onwillekeurig haar kringspier samen. Een simpele waarschuwing was genoeg. Zo goed en kwaad als het ging probeerde ze te ontspannen en dat haalde de spanning weer van de spier af.

  Vervolgens moest ze drukken alsof ze af wilde gaan.

  Geile sexfotos prive huis arnhem  Je krijgt klanten toegewezen, je brengt hun bestelling en gaat naast ze zitten, in deze kleren. Een sexy bh, een kleine string en een heel kort jurkje met veel inkijk.

  Ik werd omgekleed en naar een andere kamer gebracht. Ik liep naar nummer 7 en zette het dienblad neer. Het was een oudere man, in een pak.

  Ik ging naast hem zitten. Ik zag naast me een ander meisje dat hier werkt zichzelf uitkleden, dus ik besloot de man zijn vest uit te doen. Ondertussen deed de man mijn jurk uit, gewoon midden in het restaurant, wat hier heel normaal is. De man ging liggen en zei: Reactie van Geile boy op 27 februari om Reactie van kik op 8 februari om Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen.

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Geplaatst op zondag 5 februari door ikbengeilkommeneuken. Extreem , Groepssex Sexverhaal gaat over: Kletsen over dit verhaal? Erotisch Sociaal Netwerk De volgende personen praten er graag over! De droom Studentenkost 3 Potente kerels en sexy…. Reageer op dit Sexverhaal Klik hier om je antwoord te annuleren. Reacties Hmm super geil Reactie van Geile boy op 27 februari om Haar armen lagen langs haar lichaam en ze was niet geboeid.

  Desondanks kon ze haar schouders niet bewegen. Hij was er ook, maar ze kon niet zien wat hij aan het doen was. Wat zou hij nu met haar gaan doen? Blijkbaar voelde hij dat ze bij was gekomen want ineens kwam hij op haar toegelopen. Haar mond was zo droog dat Diana alleen maar kon reageren met een flauw knikje.

  Ze probeerde het woord 'water' uit te spreken maar het lukte niet. Het enige geluid dat ze maakte was een krakend gemompel. Als reactie begon hij te lachen, een mooie, vriendelijke lach. Ik had gezegd dat je geen geluid mocht maken. Nu heb je straf verdiend. Door de grimas op haar gezicht leek het of ze huilde. Hij hielp haar overeind. Omdat ze haar schouders niet kon bewegen moest ze, om te gaan staan, rollend uit bed zien te komen. Ze was licht in het hoofd en stond wankel op de benen.

  Haar buik deed er pijn van. Willoos liep ze achter hem aan. Ze liepen een donkere gang door, een deur, nog een gang, tot ze in een prachtige, helder verlichte badkamer aankwamen.

  Tegen de wand stond een grote wastafel met twee wasbakken. Er was een royale moderne wc, een enorm bad, wat later een bubbelbad bleek te zijn, en een riante doucheruimte. Bovenal was het er warm.

  Hij lichtte de bril van de wc en wees in de pot. Daaruit mocht ze drinken, zonder haar handen te gebruiken. Diana deed een paar tellen helemaal niets. Vol ongeloof en verbijstering keek ze naar de wc, toen naar hem, dan weer naar de wc.

  Was dat soms een grap? Dat is de tijd die je krijgt om zoveel water te drinken als je kunt. Daar moet je het tot morgen mee doen. Toen hij begon te tellen haastte ze zich echter naar de wc. Met haar pijnlijke schouders duurde het twee kostbare seconden voordat ze haar hoofd in de pot kon steken.

  Snel, maar onbeholpen, likte ze zoveel mogelijk water op van het plasje dat er stond. Het verkwikte haar, wat was het lekker. Ze hoorde wel dat hij 'tien' riep maar ze ging gewoon door met likken.

  Met als gevolg dat hij haar aan haar haren overeind trok en hard tegen de muur wierp. Even later zat ze in een stoel met haar hoofd boven een wasbak en waste hij geroutineerd haar haren.

  Ditmaal waren zijn sterke handen zacht. Moe en verzwakt als ze was, werd ze er zelfs slaperig van. Na haar haren te hebben geföhnd, pakte hij een washandje en waste haar hele lichaam. Hij gebruikte zeep en heet water en schrobde stevig. Dat schrijnde, want haar lichaam was beurs en bedekt met bloeduitstortingen. Daarna begon hij haar met een scheermes te scheren. Hij schoor haar onderarmen, benen, de haren op en rond haar tepels, alles scheerde hij af. De meeste tijd had hij nodig voor de dikke bos schaamhaar.

  Met elke haal van het mes werd haar pubis meer ontbloot, tot er geen haartje meer viel te ontdekken. Ze moest zelfs gaan staan en bukken, zodat hij haar rond de anus kon scheren. Diana vond dat haar kruis er uit zag als de vagina van een meisje en ze voelde zich er nog naakter door.

  Voor het eerst sinds ze hier was aangekomen, op deze vreselijke plaats, dacht ze weer aan Isabelle. Tranen welden op, van verdriet, omdat ze nu wist wat haar dochter was overkomen. In stilte smeekte ze God om hen allebei te laten sterven. Tot besluit wreef hij een bloedstelpend middel in haar schaamstreek. Hoewel ze niet volledig weg durfde te bewegen. Daarna gaf hij haar tandpasta en een tandenborstel. Alles in haar mond diende te worden gepoetst, haar tanden, haar tong, haar wangslijmvlies en haar verhemelte.

  Ook moest ze flossen. In je nieuwe leven heb je slechts twee verantwoordelijkheden; zelfcontrole en mij bevredigen. Daar lag immers het centrum van hun waardigheid. Omdat ze er actief iets voor moesten doen en het daarom intens haatten. Daarom liet hij haar knielen terwijl hij ondertussen zijn broek uitdeed.

  Diana vreesde het ergste. Ze wist dat ze opnieuw verkracht zou worden en kon alleen maar hopen dat als ze goed zou meewerken, en alles zou doen wat hij wilde, het draaglijk zou zijn en ze het zou overleven. Maar wat bedoelde hij precies met 'discipline'? Gebruik nu dat mondje maar eens waarvoor het is bedoeld. Ik ben niet gauw tevreden, dus je zult heel erg je best moeten doen.

  Wat kon ze ertegen doen? Met zichtbare tegenzin leidde ze zijn penis haar mond in. Hij was veel groter geschapen dan haar man. Voor dit monster moest ze haar mond werkelijk opendoen. Zijn pik was zelfs zo groot en dik, dat ze er ontzag voor had. De smaak was niet onbekend, een mix van bittere urine en vlezig aroma. Diana deed haar uiterste best, waarbij ze de voorkeuren van haar man als uitgangspunt nam. Dus gebruikte ze haar tong en haar wangen, kietelde ze de schacht met haar nagels, en tikte ze voorzichtig tegen zijn ballen.

  Hoewel pijpen niet haar favoriete bezigheid was, hield ze zoveel van haar man dat ze dit wel regelmatig met hem deed. Maar hij had nooit in haar mond mogen klaarkomen, daar had ze altijd weerstand tegen gehad. De man die ze nu aan het pijpen was, besefte ze, zou dat wel doen. Daarvan was ze zeker. Hij drukte zijn pik zo diep in haar mond dat het haar verstikte. Vervolgens trok hij zich zover terug, dat ze precies aan zijn eikel kon knabbelen.

  Stel hem tevreden, bevredig hem, geef hem genot, wees lief, doe het goed, zorg dat hij het lekker vindt, hield ze zichzelf onophoudelijk voor. Likkend, zuigend en knabbelend bewoog ze haar lippen over zijn pik. Hij pakte haar hoofd vast en stootte toen zijn penis zo diep mogelijk naar binnen.

  Tot in haar keel. Diana probeerde haar ademhaling aan het ritme van die stoten aan te passen. Sneller en sneller ging het. Tot ineens een vloed van sperma haar mond inspoot. Diana kon niets anders doen dan slikken, en nog eens, en weer, en nog een keer, terwijl ze ondertussen zachtjes in zijn ballen kneep.

  Daarna liet hij zijn lul minutenlang in haar mond zitten. Net zolang tot hij zijn normale proporties weer had aangenomen en er een warme, zachte massa was overgebleven, die precies in haar mond paste. Zijn schaamhaar kriebelde in haar neus en haar hoofd rustte tegen de zachte huid van zijn onderbuik. Ondertussen hield ze al die tijd met een hand zijn ballen vast, en had ze andere op een van zijn dijen gelegd. Op dat moment was Diana meer intiem met deze man, dan ze ooit met haar echtgenoot was geweest.

  Van alle verwarde gevoelens die ze had, overheerste vooral een gevoel van opluchting. Dit had ze zonder problemen klaargespeeld en ze was er zeker van dat ze hem tevreden had gesteld. Toen hij bij haar vandaan stapte, waardoor zijn pik haar mond uitgleed, lag er een flauwe glimlach op zijn mond. Met een milde klank in zijn stem zei hij dat ze een beloning verdiend had. Vreemd genoeg versnelden die woorden haar hartslag. Wanneer ze die beloning zou krijgen, vermeldde hij echter niet.

  Hij ging namelijk gewoon door met haar 'lessen'. Diana moest vooroverbuigen en haar hoofd op de armen leggen. Tegelijkertijd moest ze haar kont in de lucht houden. Vervolgens begon hij met een vinger rond haar anus te cirkelen.

  Arnold had ook wel eens met haar anus gespeeld en dat had Diana best opwindend gevonden. De paar keer dat hij een vinger een stukje haar rectum in had geduwd, was dat niet onprettig geweest.

  Verder was het nooit gegaan. Maar deze man was Arnold niet, deze man was anders. Deze man duwde zonder veel plichtplegingen een goed geoliede vinger door haar kringspier, vrijwel onmiddellijk gevolgd door een tweede.

  Er ontsnapte haar een hijgende zucht. Na enige tijd werden de vingers vervangen door allebei zijn duimen, die hij ritmisch in en uit haar rectum bewoog. Kreunend spande ze haar kringspier, in een onwillekeurige poging om hem eruit te werken en de ingang te sluiten.

  Ondanks het voornemen om geen woord te zeggen, begon ze hem te smeken om het rustig aan te doen. Laat me er even aan wennen. Ik zal doen wat je wilt. Geef me een paar tellen, dat zal helpen. Diana schudde met haar achterwerk en schreeuwde het uit. Hij trok zijn hand terug en begon tegen haar te praten.

  Als gewoonlijk sprak hij zachtjes, bijna fluisterend. Je zult leren hoe je mijn plezier kunt vergroten. Wie weet, misschien ga je het zelf ook lekker vinden.

  Hoewel dat niet belangrijk is. Je darmen hebben overigens een schoonmaakbeurt nodig. Moet je toch eens kijken hoe smerig het daar is. Aan een vinger zat zelfs een hele klont, precies rond de nagel. Juist die vinger duwde hij recht onder haar neus. De geur van poep niet was te missen. De straf daarvoor is een complete herhaling van de straf van gisteren. En dat komt boven op de straffen die je vandaag toch al verdiend had.

  Dat ze doordrongen was goed te zien, Diana viel hulpeloos opzij en barstte in snikken uit. Je krijgt tien tellen om een besluit te nemen. Het idee was ongelofelijk weerzinwekkend, maar alles was beter dan nog eens zo geslagen te worden. Dat zou ze echt niet kunnen verdragen, dat zou haar dood betekenen. Dus kwam ze overeind. In stilte biddend dat hier gauw een einde aan zou komen, pakte ze zijn meest schone hand en bracht die naar haar mond.

  Eerst likte ze de pink, die niet op haar gebruikt leek te zijn. Maar blijkbaar deed ze het niet goed. Hij wilde althans dat ze het met veel meer overtuiging deed. Vervolgens bewoog ze de pink in en uit haar mond. Na de pink, volgde zijn ringvinger en herhaalde het ritueel zich.

  Blijkbaar deed ze het nu wel goed, hij zei namelijk niets meer. Daar had hij ook geen reden toe. Diana deed namelijk haar uiterste best. Dat ze zichzelf ondertussen verachtte deed er niet toe. Ze was eenvoudig te bang voor wat hij haar aan kon doen. Of voor wat hij al gedaan had en opnieuw kon doen.

  Zijn pink en ringvinger had ze schoon gepijpt, nu was zijn middelvinger aan de beurt. Hoewel ook die er schoon uitzag rook hij toch naar poep.

  Kom op, lafaard, verzamelde ze haar moed, en zoog toen de vinger diep haar mond in. Het smaakte zoals stront vermoedelijk altijd smaakt; als stront. Dat ze de vinger zo diep haar mond had ingezogen was een bewuste keus geweest.

  Op die manier had ze gedacht de meeste poepsmaak zover mogelijk van haar smaakpapillen vandaan te kunnen houden. Maar ze kwam er al snel achter gekomen dat het helemaal niets uitmaakte. Het smaakte rot op alle plaatsen in haar mond. Op zijn wijsvinger zat een flinke bruine vlek, met daarin kleine korreltjes. De angst dwong haar echter om door te gaan en dus zoog ze ook die vinger haar mond in.

  De smaak was sterk en de korreltjes voelden zanderig aan. Terwijl de poep zich vermengde met haar speeksel probeerde ze uit alle macht de braakneigingen te onderdrukken, Zijn stem was mooi, diep en het timbre gemoduleerd. Dat je hard je best doet om jezelf te overwinnen. Hoewel ze niet met zekerheid kon zeggen of ze hem ook schoon gekregen had. Want haar lippen zaten ondertussen onder de poep.

  Toen ze dacht dat ze haar maag weer onder controle had, pakte ze zijn andere hand. De pink en ringvinger gingen nog wel, die waren relatief schoon. Zeker ten opzicht van de middelvinger, waaraan nog steeds die grote klont poep zat vastgekleefd. Toen die eenmaal aan de beurt was keerden de braakneigingen in alle hevigheid terug. Heftig kokhalzend en ondefinieerbare keelklanken uitstotend, kreeg ze het desondanks voor elkaar om hem in haar mond te nemen.

  Zuigend, likkend en slikkend pulkte ze de klont los met haar tong. Diana bleef enkele tellen doodstil zitten, haalde heel diep adem, en slikte het toen door. Al met al was het toch ook weer niet zo’n groot stuk geweest. Na deze vinger, waren zijn ringvinger en duim een eitje. Het was haar gelukt, ze had het voor elkaar gekregen, aan zijn handen was geen poep meer te zien! Toen ze op mocht staan rende ze naar de wc en ging boven de pot over haar nek.

  Het was echter alleen een beetje slijm dat eruit kwam. Dit is een nieuwe aantekening. Vervolgens bracht hij een geolied slangetje in haar rectum. Diana wist meteen dat ze een klysma ging krijgen. Dat had ze namelijk wel eens eerder gehad, in het ziekenhuis. Hij friemelde met iets in de wasbak en even later voelde ze inderdaad een warme vloeistof haar darmen inlopen.

  Toen er zoveel vloeistof in haar zat dat ze, op basis van haar herinnering, verwachtte dat de toevoer zou stoppen, gebeurde dat echter niet. Haar darmen raakten voller en voller. Om zijn aandacht te trekken, en toch geen woord te zeggen, snikte ze schril. Maar er kwam geen enkele reactie. Hij liet haar zo vol lopen dat er hevige krampen in haar buik ontstonden.

  Toen hij eindelijk de slang verwijderde, kreunde ze luid en ze schokte met haar heupen om de druk te verminderen. Vertwijfeld staarde ze naar de wc. Had hij er wel een idee van hoeveel hij in haar had laten lopen?

  Om te verkomen dat ze leeg zou lopen kneep Diana uit alle macht haar kringspier dicht. Het zou haar niet lukken, dat wist ze nu al. Hij had vast iets anders in haar laten lopen dan alleen water. Wanhopig kneep ze haar billen zo stevig mogelijk tegen elkaar. Vergeefs, want ineens spoot er met zo’n kracht een straal waterige stront naar buiten dat het hele bad werd onder gespat. Er kwamen zelfs een heleboel spetters op de vloer en de wanden terecht.

  Na de eerste golf kwamen er nog twee kleinere, minder krachtig golven. Het stinkende slib liep in stralen langs haar benen en vulde het bad met een laagje vloeibare stront. De vreselijke geur die meekwam, verdrong elke andere geur. Diana wist niet hoe ze moest reageren en daarom verroerde ze geen vin. De man had er rustig naar staan kijken, met zijn armen over elkaar. Het lukte je niet eens vijf minuten! Je dochter heeft meer discipline dan jij. Wat zei hij daar? Maar hij praatte gewoon verder.

  Misschien mag ze me helpen als ik je hiervoor straf. Maar wat zullen we eerst doen? Smerig ben je toch al, dus waarom zou ik je niet een tijdje in je eigen stront laten lopen. Ja, dat is mooi. Raap een paar brokken op en smeer je gezicht ermee in. Je borsten ook, opschieten, smeer die stront over je tieten! Vergeet je kut niet! Doe het meteen of ik sla die waardeloze pruim tot moes.

  En nu door je haar! Daarna bond hij haar polsen samen op de rug. Hij bracht een halsband om en duwde haar de badkamer uit. Diana was versuft en ziek van de stank, maar hij had alweer een erectie. Ze werd teruggebracht naar de martelkamer waar hij haar bont en blauw sloeg. Daarna kreeg ze de oordoppen weer in, net als de mondbal, en trok hij een kap over haar hoofd.

  Vervolgens bond hij haar op dezelfde manier als de vorige keer en trok haar ruw de lucht in. Pas toen reageerde ze weer.

  Ze blèrde als een schaap en zwaaide uit protest in de touwen heen en weer. Het duurde echter niet lang voor ze stil hing. De hele ruimte had zich gevuld met de geur van poep maar Diana merkte er niets van. Hij deed het licht uit en liet haar bewusteloos in het donker hangen. Dan was ze er wel, dan was ze er niet. Tot ze weer eens terugkeerde en het besef doordrong dat haar voeten niet langer waren vastgebonden en haar armen juist werden losgemaakt.

  In doodsangst slaakte ze eerst een prachtige gil, om daarna meteen weer in een diepe bewusteloosheid te zinken. Toen ze daar weer van bijkwam lag ze op een bed. Ze vermoedde dat het hetzelfde bed was waarop ze al eerder gelegen had, maar zeker weten deed ze het niet. Want de kap was dan wel verdwenen, daarvoor in de plaats was ze geblinddoekt. Ook zaten de doppen nog steeds in haar oren. Of weer, dat wist ze ook niet. Blijkbaar was ze gewassen.

  In plaats van de rotte geur van stront, rook ze namelijk zeep. Haar armen en benen waren vastgebonden, maar gelukkig niet al te stevig. Ze kon ietwat verliggen, waardoor ze verlichting kon vinden voor de hevige pijn in haar schouders. Haar belangrijkste zorg was echter water. Haar mond was zo uitgedroogd dat ze niet meer kon slikken. Tegen beter weten in opende ze haar mond, in de hoop dat er water zou stromen. Ook haar lippen waren kurkdroog en er waren pijnlijke kloofjes ontstaan.

  Ze worstelde om los te komen, tot ze weer buiten bewustzijn raakte. Haar mond bewoog niet zoals het zou moeten. Uiteindelijk kreeg ze het echter toch voor elkaar. Open je mond, een klein beetje maar. Diana hoestte eerst, om vervolgens gulzig het vloeibare leven in te slikken.

  De manoeuvre werd herhaald en ze kon er geen genoeg van krijgen. Wat had hij een heerlijke, gemene mond! Na de tweede slok hief ze, gulzig als een kuiken, haar mond al bij voorbaat op voor de volgende.

  Die keer bleef hij, nadat ze het water had ingeslikt, met zijn mond op haar lippen drukken. Al bij de eerste aanraking van zijn tong, anticipeerde Diana. Ze speelde met zijn tong zoals hij speelde met die van haar. Hij bracht meer water, op dezelfde wijze, en dus vonden hun tongen elkaar weer.

  Diana wist niet wat ze voelde of zou moeten voelen. Na een lange tijd waarin pijn de enige sensatie was geweest, zonder iets te kunnen zien of te horen, was deze zachte, natte tong aanlokkelijk. Eindelijk was hij teder met haar.

  Daar was ze hem dankbaar voor en ze wilde dan ook niet dat hij zou ophouden. Tegelijkertijd besefte ze heel goed dat hij de duivel was. Een demon, waarvan ze geen idee had hoe ze hem zou kunnen weerstaan. Ze mocht zoveel drinken als ze wilde. Dus dronk ze tot haar dorst gelest was. En dat was pas vele tongzoenen later. Het volgende dat ze voelde waren zijn handen, die haar langdurig olieden.

  Haar vagina, schaamlippen, klit, zelfs inwendig, alles werd overdadig geolied. Vervolgens neukte hij haar. Diana zag niets en hoorde niets, noch kon ze zich bewegen. Het enige wat ze kon doen, was zich concentreren op de plaats waar ze in contact was met hem.

  Hij drukte zijn lippen op de hare en Diana reageerde meteen. Ze had natuurlijk geen keus, maar op dat specifieke moment wilde ze het zelf ook. Op de een of andere manier troostte het haar, voelde ze zich er beter door.

  Dus zoog ze aan zijn lippen en gaf ze hem haar tong. Toen hij erin beet trok ze die echter weer snel terug. Het geluid dat ze daarbij maakte hield het midden tussen kreunen en schreeuwen. Deze man, die haar water onthield en verschafte, had de macht over haar ellende en genot. Het was werkelijk de duivel die haar pad had gekruist.

  Hij neukte haar resoluut, overtuigend, zorgvuldig en gevarieerd, en dat deed hij met een techniek die ze niet kende. Tegelijkertijd waren zijn handen overal, zo leek het. Zonder enige twijfel was het verkrachting, was het slechts een nachtmerrie. Desondanks gloeiden haar gezicht, borsten, oksels, armen, en buik, door de wijze waarop hij haar betastte, en er ontstond ergens in haar onderlijf een flauwe prikkeling. Een prikkeling, die gaandeweg veranderde in een hunkering.

  Ongemerkt, tegen wil en dank, ondanks het bizarre van de situatie, raakte Diana opgewonden. In de betekenis van heet worden. Maar ze hield zich onder controle. Voornamelijk omdat het verwarrend was. Dit wilde ze helemaal niet, ze wilde niets liever dan hem vermoorden en dan hard wegrennen.

  Maar er was ook angst dat hij het zou merken en er dan acuut mee zou stoppen. Desondanks ging haar ademhaling met horten en stoten en kreunde ze licht. Ook was ze ongemerkt kleine, heimelijk bewegingen met haar heupen gaan maken. Toen hij klaarkwam, ze voelde letterlijk hoe het sperma in haar kolkte, viel hij zwaar op haar neer.

  Door de spieren in haar onderlichaam samen te trekken trachtte ze stiekem de sensaties gaande te houden. Tevergeefs, hij klom van haar af en vrijwel meteen voelde haar vagina leeg en koud aan. Daarna gebeurde er een lange tijd, een heel erg lange tijd, niets meer. Eenzaam, afgesneden van zintuiglijke prikkelingen en zonder enig besef van tijd, lag Diana vastgebonden op het bed.

  Oneindig lang was ze afgesneden van eten, drinken, geluid, beelden, tast en beweging. Haar behoeften verdampten en ze was zich gaan afvragen of hij ooit nog zou terugkeren.

  Tweemaal had ze een paniekaanval, waarin ze worstelde om los te komen en waarin ze om hem riep. Tevergeefs natuurlijk, er kwam geen enkele maal een respons. Was hij haar soms aan het uithongeren? Zou dit de manier zijn waarop ze dood zou gaan? Hoelang had ze niet gegeten? De honger werd zo hevig dat haar buik er pijn van deed. Op het laatst kon ze alleen nog maar aan eten denken.

  Ze kon het zelfs ruiken. Toen ineens de oordoppen verwijderd werden, en hij zei dat het tijd was om de schulden in te lossen voor haar onbehoorlijke gedrag, was haar eerste reactie er een van opluchting. Gelukkig, ze zou niet sterven, hij liet haar leven. Daarna pas kwam de angst. Maar hij was al begonnen met een stevige afranseling. Daarvoor gebruikte hij een hard en plat voorwerp, dat bij elke slag een hard, kletsend geluid veroorzaakte.

  In eerste instantie kreunde ze nauwelijks hoorbaar. Naarmate de ranselpartij langer duurde, verloor ze echter haar kalmte. Op het laatst stuiterde haar lichaam op en neer en rolde ze van links naar rechts. Voor zover de bondage dat toeliet althans. Ook was ze steeds harder gaan krijsen. Uiteindelijk smeekte ze hem om te stoppen en beloofde ze hem dat ze gehoorzaam zou zijn. Vanzelfsprekend hielp het niets.

  Integendeel, hij siste dat het geluid van haar stem meer dan genoeg reden was om de straf te verdubbelen. En dat voerde hij ook prompt uit. Nadat ze helemaal bond en blauw geslagen was, maakte hij haar polsen los en mocht ze gaan zitten. Hij vergat echter niet om meteen haar handen weer samen te binden, achter op haar rug. Bij het eerste contact van zijn penis met haar lippen, zoog ze hem direct haar mond in.

  Hoewel ze erg verzwakt was en ze crepeerde van de pijn, was de angst zo groot dat ze hem heerlijk pijpte. De warmte en vlezigheid van het orgaan, en het feit dat ze eraan kon zuigen, boden zelfs een zekere troost. Daardoor kon ze ophouden met snikken. Nadat ze zijn sperma had weggeslikt trok hij bruut zijn penis uit haar mond, positioneerde haar terug in dezelfde houding, bracht de oordoppen in, ranselde haar nog eens goed af, en verdween opnieuw. Na een nieuwe periode van eenzaamheid en zintuiglijke isolatie, verwijderde hij de hele bondage.

  Diana was ondertussen gaan denken dat ze nu toch echt stervende was. Ze moest iets te eten hebben! Ze moest iets drinken! Maar ze vroeg niets. Ze was zelfs te bang om überhaupt een geluid te maken. Haar polsen gingen weer achter op de rug en daarna werd ze naar een fitnessruimte gebracht.

  Om ervoor te zorgen dat ze daadwerkelijk in beweging bleef, ranselde hij haar voortdurend af met een korte zweep. Hij sloeg op haar buik, op haar rug, en op haar benen.

  Hij sloeg overal en zorgde er zo voor dat ze bleef rennen, hijgend en wankelend. Helaas kon ze het niet volhouden. Ze viel hard, waarna de band haar op de grond rolde. Daar liggend, kon ze alleen nog maar hijgend jammeren. De afranseling ging echter nog een hele tijd door. Na de training bracht hij haar naar de badkamer. Daar mocht ze weer uit de toiletpot drinken. Vervolgens waste en scheerde hij haar en gaf haar opnieuw een klysma.

  Tot haar opluchting mocht ze deze keer gebruik maken van het toilet. Het enige dat ze echter loosde, was water. Het was een goed ingerichte, smaakvolle eetkamer. De meubels waren van donker mahonie en er lag een prachtig Perzisch tapijt op de vloer. Hij liet haar knielen naast een van de stoelen en liep zelf de kamer uit. Het hart bonkte haar in de keel. Wat stond haar nu weer te wachten? Het kwam niet eens in Diana op om een vluchtweg te zoeken. Ze verroerde eenvoudigweg geen vin en bleef geknield op hem wachten.

  Hoe lang was het nu geleden - twee dagen, drie dagen, een week, een maand? Nu was ze zelf niet meer dan een zielig slachtoffer, een slavin tegen wil en dank.

  Ze had geen enkele controle meer over zichzelf of de situatie, dat had hij. Als hij wilde dat ze stront at, at ze stront. Als hij wilde dat ze in stilte leed, leed ze in stilte. Als hij haar pijn wilde doen, tot ver over haar pijngrens, dan deed hij dat.

  Als hij wilde dat ze ernaar verlangde om door hem geneukt te worden, dan was dat haar wens. Het was dat laatste wat ze nog het meest verafschuwde. Hoewel het woord ‘afschuw’ haar gevoelens niet precies omschreef. Er was eerder sprake van mistroostigheid. Daarnaast was ze veel te bang om hem te haten. Ineens rook ze gebakken spek en eieren. Ook de geur van koffie streelde haar neus. Met moeite, het kostte zelfs alle kracht, kon ze zichzelf ervan weerhouden om naar de deur te kruipen.

  Alsjeblieft, bad ze, martel me niet hiermee. Daar was hij weer, een blad dragend met een stomende omelet met spekjes, geroosterd brood met boter, fruitsalade, een kan vers geperste sinaasappelen en een potje koffie.

  Hij ging pal naast haar zitten en begon te eten. Duizelig werd door de mix van geuren kon Diana haar ogen niet van het voedsel houden. Maar ze hield vol. Als een hondje dat geleerd had om netjes te blijven zitten, wachtte ze geknield op haar beurt.

  Na een tijdje keek hij op haar neer, zijn lippen likkend. Je leert om jezelf onder controle te houden. Nu is het is tijd dat je wat eet. Hij propte zijn mond vol met omelet, kauwde er even op, boog zich voorover, en plaatste zijn mond op die van haar. Vervolgens spuugde hij de brij van eieren en spekjes in haar mond. Voor afgrijzen was allang geen ruimte meer, Diana nam het voedsel dankbaar aan. Alvorens het door te slikken liet ze eerst alles over haar smaakpapillen rollen.

  Net als eerder met het water in de wc, wilde ze meer. Hap voor hap, slok voor slok, werd ze gevoederd. Zijn mond, wat een heerlijke mond, nog nooit had ze zo naar een mond verlangd. Ze zoog de laatste brokjes omelet en brood van zijn tong af en slurpte ze gulzig naar binnen. Met het puntje van haar tong zocht ze vervolgens naar achtergebleven stukjes tussen haar tanden.

  Zelfs de druppeltjes sinaasappelsap en koffie die op zijn kin achterbleven, likte ze zorgvuldig weg. Alles bij elkaar kreeg ze niet zo bijster veel te eten, van alles slechts enkele hapjes en slokjes. Toch had ze al snel een weldadig gevuld gevoel. Dit is de manier waarop je voortaan zult eten. Als ik het te druk heb zal ik het serveren in een bak.

  Is er soms iets dat je nu zou willen zeggen? Maar hoe zou ze hem aan moeten spreken? Ooit had ze wel eens een programma over BDSM op tv gezien en gek genoeg was dat wat ze zich ineens herinnerde.

  Toen wist ze ineens ook wat ze moest doen. Zal ik haar ooit nog zien? Natuurlijk leeft ze nog. Maar je zult het moeten verdienen om haar te zien. Zo, en nu is het tijd om weer naar je kamer te gaan. Het was de stem van iemand die niet wilde grieven. Het is niet nodig om me pijn te doen. Maar gelukkig, hij begon te glimlachen. Niet één vraag, maar twee. Ik vind het leuk om je pijn te doen en het is jouw rol om mij dat plezier te verschaffen.

  Als ik klaar ben met je zul je veel gewilliger en volgzamer zijn. Vermoedelijk wil je dan niets anders meer dan het bevredigen van mijn behoeften. Wellicht zul je er zelfs naar verlangen. Dit is de moeilijkste tijd voor je. Maar uiteindelijk zul je het doen. Ik denk niet dat je straks jezelf nog zult herkennen. Zo krachtig en beheerst, zo vanzelfsprekend, zo definitief. Door de manier waarop hij het had gezegd, en wat hij daarbij uitstraalde, wist ze het zeker.

  Hier zou nooit een eind aan komen, ze zou hier nooit aan kunnen ontsnappen, er zou nooit iemand komen om haar te bevrijden. Dit was haar nieuwe leven, voorgoed! Meer tijd voor bespiegelingen kreeg ze niet.

  Want hij nam haar mee naar de martelkamer, waar de touwen verdwenen waren. Daarvoor in de plaats stond er in het midden een houten schandblok, van ongeveer een meter hoog. Zich afvragend wanneer hij dat gedaan kon hebben, keek Diana huiverend keek naar het lugubere gevaarte.

  Ze snapte meteen dat zij in het blok zou belanden en begon te trillen als een rietje. Maar wat kon ze ertegen doen? Dus hoefde hij niets te zeggen of op een andere manier aanwijzingen te geven. Eenmaal bij het schandblok boog ze zich uit zichzelf al voorover en legde ze voorzichtig haar nek en polsen in de halvemaanvormige uitsparingen. De klep ging dicht en hij sloot het blok af met een slotje.

  Met zijn voeten spreidde haar enkels en knieën en ook die werden aan iets vastgemaakt. Ze kon niet zien wat, maar het hield haar benen wijd uiteen.

  De angst gierde door haar lijf, wat stond haar te wachten? Ze hoorde hem wat rommelen en toen kwam hij aanzetten met iets dat nog het meeste weg had van een autoantenne.

  Het was verbonden met een klein, elektrisch kastje. Daarom wil ik je op een andere manier straffen. Er schoot meteen zo’n hevige stroom door haar lichaam, dat het leek alsof haar borst was ontploft. Haar tepel werd direct zo hard werd, en zo groot, dat ze het niet geloofd zou hebben als ze het zelf had kunnen zien.

  Voor Diana was het als die keer dat ze als kind een haarspeld in het stopcontact had gestoken; ze kreeg een vreselijke klap en alle lucht werd in één keer uit haar geperst. Zonder lucht, was haar schreeuw geluidloos en zonder veel kracht. Voordat ze de gelegenheid kreeg om te herstellen, en nieuwe lucht haar lichaam in te zuigen, explodeerde haar andere tepel al. Het was erger, veel erger, dan welke afstraffing ook. Omdat ze hem niet kon zien, wist ze nooit waar ze de klap kon verwachten.

  Want hij raakte haar telkens ergens anders. Elke nieuwe stroomstoot veroorzaakte nieuwe en nog pijnlijker stuipen in haar spieren. Steeds harder gillend riep ze dat het teveel was en dat ze eraan zou sterven. Door de stroomstoot in haar klit begon ze felle neukbewegingen te maken. Er liep urine langs haar benen en het geluid van haar gegil was een octaaf hoger geworden.

  Hoewel ze zichzelf bijna wurgde in het schandblok, gaf dat geen millimeter mee. Hij duwde de punt van elektrode in haar anus. Diana bewoog niet meer. Nauwelijks hoorbaar kreunde ze ‘nee’. Toen viel ze flauw.

  Toen ze bijkwam zat hij gehurkt voor haar en hield de stroomstok vlak voor haar gezicht. Goed dan, maar alleen als je bewijst dat je gehoorzaam bent. Dat kun je door je tong er tegenaan te houden. Dat is alles, dan is het voorbij. Diana gilde als een speenvarken. Ze probeerde zich ertoe aan te zetten om aan te stok te likken, maar durfde het niet. Pas op het moment dat hij een beweging maakte kneep ze ineens haar ogen stijf dicht en likte aan de punt. Haar tong zwol direct op tot enorme proporties en de stroom sloeg zo hard in haar gezicht, dat het haar versufte.

  Alles wat hij deed, leek hij methodisch te doen. Hij verwijderde de spreidstang, opende het schandblok en waste haar. Ondertussen vertelde hij haar dat ze een aardige slavin was. Vervolgens boeide hij haar armen en benen, bracht oordoppen in, bond een blinddoek voor haar ogen, en liet haar liggen. Het duurde lang, heel erg lang, voor hij weer terugkwam.

  In de tussentijd sliep Diana tientallen slaapjes. Telkens werd ze wakker en dan wist ze niet meer waar ze was en waarom ze niet kon bewegen. Maar dan voelde ze de stroomstoten weer en gilde ze het uit in paniek. Hoewel ze drijfnat van het zweet was, had ze het bitter koud. Het was in een staat tussen waken en slapen dat het langzaam doordrong dat hij er weer was. In eerste instantie dacht ze dat hij haar weer ging shocken en smeekte ze hem om haar geen pijn te doen.

  Maar hij was zeldzaam zacht en lief. Althans, zijn handen waren dat. Haar bondage was verwijderd en hij was haar aan het afdrogen met een handdoek. Ook poederde hij haar lichaam, zachtjes, teder, liefdevol, opwindend. Als laatste waren haar billen aan de beurt en uit dat gebied ging hij niet meer weg. Want na het poederen gleden zijn vingers over haar anus naar beneden, tot in haar spleet. Hij nam de tijd en ‘speelde’ langdurig met haar schaamlippen en klit. Vervolgens penetreerde hij haar met twee vingers en bewoog die langzaam in en uit.

  Diana, die nog steeds was afgesneden van licht en geluid, kon alleen maar voelen. En zo kreeg hij het weer voor elkaar; de begeerte groeide. Ondanks dat ze zichzelf erom verachte.

  De oordoppen werden verwijderd. Is dat al eens eerder gedaan? Heb je er wel eens iets anders in gehad? Hij zou het weten als ze zou liegen, daarvan was ze overtuigd.

  Dus gaf ze eerlijk antwoord, wat nog lastig was met een gezwollen tong, en vertelde dat haar man wel eens een vinger had gebruikt. Wel, als je precies doet wat ik zeg, doet het doet bijna geen pijn.

  Diana kon niets anders doen dan zich concentreren op het gevoel dat het opriep. Desondanks verzamelde ze al haar moed. Dat dient bestraft te worden. Wat leer je toch langzaam. Misschien moet ik toch maar weer wat stroom gebruiken. Ik zal het nooit meer doen. Meester, laat me alsjeblieft bewijzen hoe lief ik kan zijn. En dit gesmeek is walgelijk. Daarvoor verdien je ook straf. Waarom had ze haar mond ook niet gehouden? En wat is niet zo klein? Die is niet klein. Een onbedaarlijke, hartelijke, diepe, warme lach.

  Misschien moet ik het voor je gaan halen. Misschien moet ik zijn lul eraf snijden en het aan je geven. Dan zou je ermee kunnen doen wat je wilt. Aan haar man moest hij niet komen. Want ze wist waar deze duivel toe in staat was en was ervan overtuigd dat het hem zou lukken. Haar anus werd goed voorbereid. Nadat hij een olieachtige vloeistof om en in het gaatje had gebracht, werkte hij eerst een, en daarna twee vingers in haar. Vervolgens deed hij hetzelfde met zijn duimen.

  Stapje voor stapje masseerde hij het gaatje verder open. Voor Diana was dat een compleet nieuwe ervaring. Of ze het wilde of niet, maar ze voelde hoe haar lichaam zich meer en meer opende voor hem.

  Hij was er blijkbaar niet op uit om haar pijn te doen. Op zijn aangeven, deed ze haar uiterste best om haar anus open te houden. Echter, toen hij zijn penis ertegen aan drukte trok ze toch onwillekeurig haar kringspier samen. Een simpele waarschuwing was genoeg.

  Zo goed en kwaad als het ging probeerde ze te ontspannen en dat haalde de spanning weer van de spier af. Vervolgens moest ze drukken alsof ze af wilde gaan.  Liefst iemand die ook niet zoveel ervaring heeft. Ik kan verplaatsen met studenten ov dus als je iets verder woont is het niet zo er. Stuur me een berichtje als je interesse hebt en hopelijk tot snel.

  Zoek een jongen tot 20 om af te spreken, chillen en als het klikt meer. Misschien met elkaar experimenteren enzo. Mijn stats zijn 75 19cm en mannelijk. Jij graag ook mannelijk en max 20 Mijn kik is younghunkbi. Ik ben zelf 23, kom uit nuenen vlakbij eindhoven. Ben verder rond de 1m80 met een slank postuur.

  Ben zelf top dus ik zoek een versa of bottom. Ik kan meestal ook ontvangen. Als je interesse hebt, laat maar weten!

  Het zou ook handig zijn als je uit de buurt bent. Ik ben Bi, zorgzaam, openminded, mannelijk, good looking en val op jonger. Vind het belangrijk dat er een persoonlijke klik is.

  Ervaring is niet belangrijk… het lijkt mij juist leuk om samen te experimenteren. Ik woon op mijzelf en kan dus discreet ontvangen. Hey ik jongen van 20 en zoek naar andere jongen van ong. Dezelfde leeftijd mag ook jongen maar liefst zelfde leeftijd ik kom uit overijssel en stuur me gerust een bericht via hier of via kik.

  Ik ben een jongen van 22 jaar en zoek een andere jongen van max 25 om elkaar te rukken en pijpen! Graag mensen die serieus willen afspreken, als je alleen wil chatten laat dan maar. Ik 18 J en een paar oudere vrienden zoeken een leuke bottom boy die het leuk lijkt deel uit te maken van een gangbang. We zijn bereid een beloning te geven bij goede inzet, maar mocht je geen inzet tonen dan hebben we ook een straf bedacht hihi.

  Liefst ook beetje kinky hihi. Hallo, ik ben een lieve en rustige jongeman met weinig ervaring, ik wil graag genomen worden door een jongen tot 16 jaar oud.

  Stuur me een berichtje. Heb echt ff grote pik nodig Guys dus Jah nog nie gehad maar wil T fk graag en me kik: Ik ben 18 jaar cm lang. Als dat bevalt wellicht zelfs afspreken.

  Heey ik ben 15 en woon in breda als jij ook uit breda komt kom ik graag langs om echt alles te doen maar geen poep plas maakt me niet uit maar liever niet als je uit een andere stad komt kan je een hotel kamer huren ik betaal niks want heb geen geld maar het kan niet bij mij en wil geen car date ik wil gwn lekkere seks in bed ik doe alles zonder condoom. Hoi ik ben 15 jaar en wil graag gepijpt worden ik ben wel wat dikker dus als je dat niet wil reageer niet ik wil zelf ook leren pijpen.

  Het liefst in nijmegen in de buurt van dukenburg. We zijn op zoek naar jongens 16 of jonger die het gaaf lijken om ergens een auto ingetrokken te worden en een dag lang lekker geneukt worden. Bijna geen eisen aan jou, zorg gewoon dat je het leuk lijkt en het liefst in NH money zoude we kunnen regelen.

  Ik Ben 17 en zoek een jonge van tussen de 14 en Ik ben top en hou van rimmen en pijpen. Ik zou je ook graag willen neuken. Als je tussen de 15 en 18 bent stuur dan een bericht op wattsapp naar me.

  Brabantse jongen op zoek naar wat spannends. Liever niet ouder dan 23 en wonend in Brabant. Weet jij iets spannends? Ik ben een jongen van 16 jaar. En ben klaar met mijn examens. En wil wel wat jongens experimenteren. Ik ben een verlegen, gezette en behaarde jongeman die net zijn examens heeft gedaan! Ik zou naar een leuke man of vrouw die het leuk vind om mij te begeleiden naar iets spannenders of zelfs een relatie! Ik ben heel open en sta open voor veel ideeën!

  Het enige wat ik van je vraag is dat je kan ontvangen~ Ben je geïntereseerd? Ik hoop je snel te spreken! Puur vanuit interesse ben ik op zoek naar een andere jongen 14 tot 20 jaar met een lekkere grote lul vanaf 22 cm om geil mee te chatten en misschien meer. Ik ben op zoek naar iemand die in het weekend in de avond lekker will neuken bij mij thuis. Mannan zijn ook goed. Jongen van 18 me en man van in de 50 zoeken een bottom jongen van onder de 18 die graag in een trio geneukt wilt worden.

  We houden erg van bdsm maar is geen must wel pluspunt. Ik ben nieuwsgierig naar mijn bi kant. Ik weet niet specifiek wat ik lekker of fijn vind, maar wil het ontdekken. Ik weet niet of ik top of bot ben. Ik hoop dat er iemand is jonger of ouder is geen probleem denk ik die of het zelfde ervaart of juist al ervaring heeft opgedaan. Ik kan eventueel verder praten via kik. Discretie is voor mij heel belangrijk. Ik zou graag eens vanalles willen proberen met een toffe gast.

  Ik zoek iemand van maximum 23 jaar, slank en mannelijk. Liefst ook niet te ver weg. Je zegt zelf maar wat je wil doen en wat niet. Laat zeker iets weten! Zijn er mannen die zig voor mij willen aftrekken?

  Via Skype ofzo ik kijk daar graag naar hopelijk tot snel? Ben jij onder de 30 slank en dominant, ben je creatief genoeg om met een slaafje te spelen. Laat dan een bericht achter met je snap.

  Leuk dat je dit leest. Ik ben sander en ik ben 20 jaar en ik heb een aparte fetisj. Dit is namelijk een fetisj dat ik enorm kick op rubberlaarzen. Ik zou dan ook wel eens een keer met een leuk iemand man willen afspreken dat we beide rubberlaarzen aan hebben. Dus denk jij ik wil wel eens iets geks uitproberen op het gebied van seks. Stuur ff een berichtje via kik naar sanderboy97 of stuur hier ff een berichtje en dan kunnen we eerst ff gezellig kletsen en zien we uiteindelijk wel verder reageer alleen als jij ook wil uitproberen.

  Inloggen Gebruikersnaam Wachtwoord Onthoud mij. Jongens » Sekscontacten nog jongere boys? Jongens » Sekscontacten Zin in geile date met een jongen Hoi. En ik heb een grote pik haha Het maakt niet uit als je geen ervaring hebt, als je maar niet dik bent en echt zin hebt om af te spreken niet alleen chatten. Jongens » Sekscontacten rotterdams plezier?

  Ervaring enzo maakt allemaal niets uit, enige eis is dat je niet ouder dan 19 bent stuur maar een berichtje! Jongens » Sekscontacten Geile date Ik zoek een onervaren jongen tot 17 jaar die graag ervaring wil opdoen, omgeving Roosendaal! Jongens » Sekscontacten Gezochte: Jongens » Sekscontacten samen geil cammen op skype wie wil er leuken en geilen diggen doen op cam via skype!

  Jongens » Sekscontacten Late pijpbeurt Hey late mensen, Ben nu erg geil en heb zin om te pijpen. Kan alleen verplaatsten omgeving Utrecht, laat wat van je horen als je een lul hebt die leeg gezogen moet worden Geile lebber. Jongens » Sekscontacten 16 jarige jongen Hoi ben een 16 jarige omgeving eindhoven en heb een voetfetisj vind het geil om voeten te likken iemand vastbinden of vastgebonden worden.

  Alleen reageren onder 25 Kik me: Jongens » Sekscontacten 16 jarige jongen Hoi ik ben een 16 jarige jongen uit omgeving eindhoven. Alleen reageren onder 25 jaar Kik: Jongens » Sekscontacten Arnhem 19 bi Hoi ik ben 19 bi en kom uit arnhem zoek een jongen max 20 die met me wil experimenteren. KlK Je55e98 liefst uit de buurt.

  Jongens » Sekscontacten Lekkerrjong Eyy k ben nu eig 15 en wordt binnenkort 16, zoek een zo jong mogelijk iemand rond mijn leeftijd die ook nog t liefst een beetje gespierd is! Jongens » Sekscontacten Bischierige 20 jarige Ben 20 jaar. Mijn kik is jordyvdh Jongens » Sekscontacten date wie tot 22 heeft vandaag zin in leuke date in almere?

  Jongens » Sekscontacten Chub gezocht Ben jij een Chubby en val je op een mature guy? Jongens » Sekscontacten Payboy gezocht Welke geile boy tot en met 25 jaar mag ik tegen betaling ik betaal jou pijpen? Jongens » Sekscontacten Gezocht! SammyKoky Of als je alleen maar whatsapp hebt kun je mij berichten voor mijn nummer xx. Jongens » Sekscontacten Ik Hey! Jongens » Sekscontacten Stoere, mannelijke voetballer 29 met 21cm zoekt: Hoi, Mijn naam is Liam. Mijn kik is liamkoos. Jongens » Sekscontacten Lekker geil Hey, ik ben 20 jaar en zoek iemand van ongeveer de zelfde leeftijd om lekker mee te geilen.

  Jongens » Sekscontacten Heyyy Ik ben 21 jaar en kom uit Friesland. Jongens » Sekscontacten Op een zaterdag Hoi hoi ik ben een jongen van 18 jaar en zou wel eens iets willen proberen met jongens rond mijn leeftijd in Friesland. Jongens » Sekscontacten Wie wil gepijpt worden? Hii jongens, Ik ben hetero, maar eigenlijk ook wel nieuwsgierig naar seks met jongens.

  Jongens » Sekscontacten Jongen 15 wilt gepijpt worden Hoi ik ben een wat dikkere jongen en wil gepijpt worden pijpen wel in nijmegen en als je wilt condoom kan alleen moet je zelf halen en reageer alleen als je niet ouder bent dan 18 en ik kan niet ontvangen. Jongens » Sekscontacten 18jsixpackzoektlekkereboy jongen van 18jaar bi, zoek date vanavond.

  Stuur me hier een berichtje of op kik: Jongens » Sekscontacten Jongen voor seks? Zoek een jongen onder de 18 jaar om wat leuks te down. Ben zelf 24 Kik is sutoeben. Jongens » Sekscontacten Hallo! SammyKoky Ik hoop je snel te spreken xx. Jongens » Sekscontacten Grote lullen Puur vanuit interesse ben ik op zoek naar een andere jongen 14 tot 20 jaar met een lekkere grote lul alleen vanaf 23 cm om geil mee te chatten en misschien meer. Jongens » Sekscontacten Opzoek naar Hey daar, Zoek iemand voor vaker.

  Jongens » Sekscontacten 22 cm, welke gozer heeft er zin in? Graag tot 25 jaar! Jongens » Sekscontacten 16 jaar Ik ben een jonge van 16 jaar Ben ongeveer 1. Jongens » Sekscontacten Fuckbuddy gezocht: Kik nlboy Ik ben een getinte jongen uit Amsterdam van 19, zwart haar en bruine ogen, slank lichtgespierd postuur, mannelijk, en te vaak geil. Jongens » Sekscontacten Eerste keer en vaker Hoi. Jongens » Sekscontacten Zoek jongen om te chillen en meer Zoek een jongen tot 20 om af te spreken, chillen en als het klikt meer.

  Jongens » Sekscontacten 5 euro hoi ik ben 14 jaar en heb geld nodig dus ik pijp je per 10 minuten vor 5 euro kik: Ik hou van een heel vrouwenlichaam, dus zal ook zeker de rest van je lichaam niet vergeten hoor hihi.

  Heb je hier ook zin in, let me know. Oh ja, wel iemand die ook echt wil afspreken Ik kan ontvangen of naar jou toekomen. Ervaring enzo maakt allemaal niets uit, enige eis is dat je niet ouder dan 19 bent. Mijn naam is Jim, ik ben 18 jaar oud en ik kom uit de Achterhoek. Verder studeer ik Wiskunde in Nijmegen. Ik ben opzoek naar een jongen tussen de 16 en 22 jaar oud. Als je interesse hebt kan je mij een pb sturen.

  Ik heb Kik en Whatsapp. Ik ben 23 jaar, student en woon in Noord-Holland. Heb een Afrikaanse achtergrond en ben zelf moslim. Zo niet dan zou ik op prijs stellen als je open minded bent, want dan ben ik ook. Ik zou graag contact willen leggen met iemand die ook opzoek is naar een relatie, want ik heb namelijk al genoeg vrienden.

  Lijkt jou dit wat? Hey ik ben Louis. Ik zoek een jongen of meisje tussen de jaar in Zuid Holland die wilt praten en misschien ook wilt afspreken. Als het dan wel lekker loopt tussen ons, kunnen we misschien een relatie starten. Als je het wilt proberen, pm me dan. Hey, Ik ben Tom, 17 jaar oud en kom uit Friesland. Ben op zoek naar een dame van rond mijn leeftijd 14 — 21 om een leuk gesprek mee te hebben.

  Wie weet wat daarvan komt. Stuur me gerust een berichtje met iets waar ik je op kan bereiken Kik, Insta, Nummer Kik: Ik zoek een onervaren jongen tot 17 jaar die graag ervaring wil opdoen, omgeving Roosendaal! Hallo allemaal, Ik ben Koen, 18 jaar. Mijn lengte is cm en mijn gewicht 66kg. Ben opzoek naar een spannende date. Heb niet heel veel ervaring, maar zin om te experimenteren. Ik ben versa, maar ben liever de bttm. Heb wel een grote lul. Ik zoek een leuke man die weet wat hij wil.

  Het liefst een sportief iemand, ben ik ook. Ik kan makkelijk verplaatsen. Heb geen kik, maar wel snapchat. Ben nu erg geil en heb zin om te pijpen. Misschien als het lekker aanvoelt wil ik ook geneukt worden. Ik ben strict bot maar heb zin om een lul lekker in mn mond te laten klaar komen.

  Ik ben 25 jaar, atletisch, blond en 70kg. Kan alleen verplaatsten omgeving Utrecht, laat wat van je horen als je een lul hebt die leeg gezogen moet worden. Hoi ben een 16 jarige omgeving eindhoven en heb een voetfetisj vind het geil om voeten te likken iemand vastbinden of vastgebonden worden. Hoi ik ben een 16 jarige jongen uit omgeving eindhoven. Heb een voetfetisj en vind iemand vastbinden of vastgebonden worden geil. Over mijzelf ik hou van tekenen en spreek graag af met vrienden. Ik ben 25 jaar, gek op muziek maken, stappen en genieten van het leven, ben jij de dame die mijn leven compleet gaat maken?

  Deze 24 jarige vrouwelijke vrouw zoekt een leuke vrouw om mee te daten. Leeftijd het liefst tussen de 22 en 28 jaar. Daarnaast vind ik het erg leuk als we een goed gesprek kunnen voeren, je humor hebt en een brunette bent heb een zwak voor brunettes ;.

  Vertel me wat jouw ideale date is en misschien zien we elkaar snel! Eyy k ben nu eig 15 en wordt binnenkort 16, zoek een zo jong mogelijk iemand rond mijn leeftijd die ook nog t liefst een beetje gespierd is! Ben je wat ouder dan ik maar ook gespierd mag je van mij toch nog wat laten horen hoor! Seks is niet het enige in het leven dus een leuke,coole vriendschap zou het seksdeel alleen maar leuker maken. Zit het een dagje niet mee? Gewoon chillen en naar de bioscoop gaan ofzo!

  Ik ben thomas ik ben 16 jaar! Graag mensen beetje gelijk als mij. De meeste mannen houden van grote borsten maar ik ben gek op kleine borsten, hoe kleiner hoe beter! Het is prachtig om mijn handen helemaal om je kleine borsten te kunnen klemmen, ze te kneden en aan je tepels te zuigen… Dus, heb je kleine borsten en heb je zin in een lekkere date, laat dan maar wat van je horen!

  Je leeftijd en uiterlijk vind ik verder niet zo belangrijk. Ben jij een Chubby en val je op een mature guy? Liefst tot 18 en in Zuid-Holland. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Ben zelf versa maar meer top. Welke geile boy tot en met 25 jaar mag ik tegen betaling ik betaal jou pijpen? Je mag in mijn mond klaarkomen. Het verspreiden van contactgegevens in de Zootjes is tegen de regels in. U kunt zoch aanmelden voor een orienterend gesprek met optie tot vriendschap of misschien meer als het klikt.

  Ik ben een chubby en behaarde jonge man die opzoek is naar iets spannends om te doen, ik ben een bottom en ik kan helaas niet ontvangen.. Dan kan je me op mij mijn Kik bereiken: Mijn naam is Dionn en ik ben 20 jaar oud. Ik ben opzoek naar leuk appcontact, en maybe kunnen we ooit iets leuks doen. Ik zit in mijn laatste jaar van mijn studie. Sinds kort ben ik gelukkig weer single! Maar omdat ik nog geen behoefte heb aan een nieuwe relatie blijf ik even weg van het echte daten.

  Maarrrr een leuk contact is natuurlijk welkom want alleen is ook maar zo alleen..  Klein neukertje tantra massage uden

  • BI VROUW ZOEKT IN DE KUT KLAARKOMEN
  • Geil op kik gedwongen pijpen
  • 815


  Geilepoesjes shemale zoekt sex