Recent Posts

  Bef pjes mobiel

  Wat is de reden? Ze zorgen voor een verandering in het systeem van bepaalde zelfregulerende processen, zoals je biologische klok of hartritme. De World Health Organization heeft aangegeven dat elektronische apparaten in het algemeen niet alleen mobiele telefoons slecht voor het lichaam zijn en de kans op kanker kunnen vergroten. Ze produceren toxische effecten en daarom moet je weten dat alle mobiele telefoons gebaseerd zijn op ioniserende straling en golflengtes.

  Een onderzoek in Australië liet zien dat er een belangrijk verband bestaat tussen het gebruik van smartphones en steriliteit bij mannen en ook een verminderde spermakwaliteit.

  Bij beide geslachten waren er verhoogde stresswaarden. Alhoewel je mobiele telefoon een wekker heeft, zou je hem in de nacht echt uit moeten zetten.

  Want zelfs als we hem niet gebruiken, communiceert hij nog steeds met basisstations door middel van radiogolven. Dit betekent dat telefoons continue elektromagnetische golven uitstralen in de omgeving, niet alleen wanneer ze gebruikt worden.

  Er zijn twee manieren: De eerste is dat je hem uit doet en hem op de gebruikelijke plek legt op het nachtkastje , waarbij je onthoud dat je nu dus een andere wekker moet gebruiken. De tweede is om hem aan te laten, maar hem in een andere kamer neer te leggen, zoals de keuken of de woonkamer.

  Dit is een alternatief dat minder wenselijk is. Experts raden aan dat de mobiele telefoon minstens een meter van het lichaam verwijderd moet zijn tijdens het slapen. We kunnen hem bijvoorbeeld op de bank of een stoel neerleggen. Nog een probleem om te onthouden en iets dat mensen toch doen, is dat je je mobiele telefoon nooit gedurende de nacht onder je kussen op moet laden.

  Er zijn veel gevallen waarbij personen hun gezicht of handen verbrand hebben door het overladen en een navolgend vuur in hun apparaten. De meeste kussens zijn gemaakt van een materiaal dat erg snel verbrand en dit is erg gevaarlijk tijdens het slapen, omdat we niet doorhebben wat er om ons heen gebeurt.

  Een ander risico gerelateerd aan de mobiele telefoon op het nachtkastje laten liggen, is dat onze angstwaarden verhoogd worden, we constant alert zijn en continu afwachten wat er mogelijk gaat gebeuren. We worden midden in de nacht wakker om onze e-mail of sociale netwerken te controleren wanneer we een berichtje krijgen etc.

  Daarop reageert Freriks met: In Feit of Fictie checkt Lammert de Bruin vandaag zijn uitspraak. Er is dus geen overtuigend bewijs. Ten eerste is het verstandig om vast te stellen over wat straling nou precies is. Straling is niet per se negatief: De straling van mobiele telefoons is, net als het licht uit bijvoorbeeld een zaklamp, elektromagnetische straling. Dat is niet hetzelfde als radioactieve straling, een ioniserende straling die menselijke cellen kan beschadigen.

  De elektromagnetische straling die je mobiele telefoon uitzendt valt in de categorie radiogolven, de straling die er al langer dan een eeuw voor zorgt dat we radio kunnen luisteren. Al jaren is er een hoop te doen om de straling van mobiele telefoons. In classificeerde de World Health Organization WHO het als mogelijk kankerverwekkend en plaatste de straling in dezelfde categorie als bijvoorbeeld uitlaatgassen. Dat klinkt ernstiger dan het is. Deze classificatie zegt namelijk alleen niets over de hoeveelheid straling die nodig is om daadwerkelijk kankerverwekkend te zijn: Er is weinig reden om ons zorgen te maken, vindt Beerlage, want er is geen onomstotelijk bewijs voor een negatief effect van mobiele telefoons op de gezondheid.

  De effecten van straling blijft vooralsnog wel onderwerp van onderzoek. Onderzoekers houden de langetermijneffecten in de gaten, maar tot die tijd is de consensus dat het waarschijnlijk wel meevalt met de schadelijkheid van mobiele straling. De meeste studies zijn namelijk geruststellend in plaats van alarmerend.

  Het is nog nooit bewezen dat straling van mobiele telefoons schadelijk is voor de hersenen.

  ..

  Multimassage thuisontvangst almere  Wat is de reden? Ze zorgen voor een verandering in het systeem van bepaalde zelfregulerende processen, zoals je biologische klok of hartritme. De World Health Organization heeft aangegeven dat elektronische apparaten in het algemeen niet alleen mobiele telefoons slecht voor het lichaam zijn en de kans op kanker kunnen vergroten.

  Ze produceren toxische effecten en daarom moet je weten dat alle mobiele telefoons gebaseerd zijn op ioniserende straling en golflengtes. Een onderzoek in Australië liet zien dat er een belangrijk verband bestaat tussen het gebruik van smartphones en steriliteit bij mannen en ook een verminderde spermakwaliteit. Bij beide geslachten waren er verhoogde stresswaarden.

  Alhoewel je mobiele telefoon een wekker heeft, zou je hem in de nacht echt uit moeten zetten. Want zelfs als we hem niet gebruiken, communiceert hij nog steeds met basisstations door middel van radiogolven. Dit betekent dat telefoons continue elektromagnetische golven uitstralen in de omgeving, niet alleen wanneer ze gebruikt worden.

  Er zijn twee manieren: De eerste is dat je hem uit doet en hem op de gebruikelijke plek legt op het nachtkastje , waarbij je onthoud dat je nu dus een andere wekker moet gebruiken. De tweede is om hem aan te laten, maar hem in een andere kamer neer te leggen, zoals de keuken of de woonkamer.

  Dit is een alternatief dat minder wenselijk is. Experts raden aan dat de mobiele telefoon minstens een meter van het lichaam verwijderd moet zijn tijdens het slapen. We kunnen hem bijvoorbeeld op de bank of een stoel neerleggen. Nog een probleem om te onthouden en iets dat mensen toch doen, is dat je je mobiele telefoon nooit gedurende de nacht onder je kussen op moet laden. Er zijn veel gevallen waarbij personen hun gezicht of handen verbrand hebben door het overladen en een navolgend vuur in hun apparaten.

  De meeste kussens zijn gemaakt van een materiaal dat erg snel verbrand en dit is erg gevaarlijk tijdens het slapen, omdat we niet doorhebben wat er om ons heen gebeurt.

  Een ander risico gerelateerd aan de mobiele telefoon op het nachtkastje laten liggen, is dat onze angstwaarden verhoogd worden, we constant alert zijn en continu afwachten wat er mogelijk gaat gebeuren. We worden midden in de nacht wakker om onze e-mail of sociale netwerken te controleren wanneer we een berichtje krijgen etc. Daarop reageert Freriks met: In Feit of Fictie checkt Lammert de Bruin vandaag zijn uitspraak. Er is dus geen overtuigend bewijs. Ten eerste is het verstandig om vast te stellen over wat straling nou precies is.

  Straling is niet per se negatief: De straling van mobiele telefoons is, net als het licht uit bijvoorbeeld een zaklamp, elektromagnetische straling. Dat is niet hetzelfde als radioactieve straling, een ioniserende straling die menselijke cellen kan beschadigen. De elektromagnetische straling die je mobiele telefoon uitzendt valt in de categorie radiogolven, de straling die er al langer dan een eeuw voor zorgt dat we radio kunnen luisteren. Al jaren is er een hoop te doen om de straling van mobiele telefoons.

  In classificeerde de World Health Organization WHO het als mogelijk kankerverwekkend en plaatste de straling in dezelfde categorie als bijvoorbeeld uitlaatgassen. Dat klinkt ernstiger dan het is. Deze classificatie zegt namelijk alleen niets over de hoeveelheid straling die nodig is om daadwerkelijk kankerverwekkend te zijn: Er is weinig reden om ons zorgen te maken, vindt Beerlage, want er is geen onomstotelijk bewijs voor een negatief effect van mobiele telefoons op de gezondheid.

  De effecten van straling blijft vooralsnog wel onderwerp van onderzoek. Onderzoekers houden de langetermijneffecten in de gaten, maar tot die tijd is de consensus dat het waarschijnlijk wel meevalt met de schadelijkheid van mobiele straling. De meeste studies zijn namelijk geruststellend in plaats van alarmerend. Het is nog nooit bewezen dat straling van mobiele telefoons schadelijk is voor de hersenen.

  ..

  Naakte paaldanseres buitensex groningen

  • 193
  • Erotische tantramassage suikertante zoekt
  • SHEMALE GRONINGEN HOMO GANGBANG

  Kale jonge kutjes geile omaverhalen


  Toch kan het geen kwaad om de blootstelling aan straling zo laag mogelijk te houden. We beoordelen de stelling dat naast je mobiel slapen slecht voor je hersenen schijnt te zijn in deze context als ongefundeerd. Ook een bewering zien langskomen die je gecheckt wilt zien? Columnisten Bas Heijne Youp Japke-d.

  Je bent niet ingelogd Inloggen. Terug naar de krant Lijst. Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. De aanleiding Angela de Jong, tv-columnist van het AD , moet als journalist altijd bereikbaar zijn, zei ze begin deze maand in tv-quiz De Slimste Mens tegen presentator Philip Freriks. Wat is de reden? Ze zorgen voor een verandering in het systeem van bepaalde zelfregulerende processen, zoals je biologische klok of hartritme.

  De World Health Organization heeft aangegeven dat elektronische apparaten in het algemeen niet alleen mobiele telefoons slecht voor het lichaam zijn en de kans op kanker kunnen vergroten. Ze produceren toxische effecten en daarom moet je weten dat alle mobiele telefoons gebaseerd zijn op ioniserende straling en golflengtes.

  Een onderzoek in Australië liet zien dat er een belangrijk verband bestaat tussen het gebruik van smartphones en steriliteit bij mannen en ook een verminderde spermakwaliteit. Bij beide geslachten waren er verhoogde stresswaarden.

  Alhoewel je mobiele telefoon een wekker heeft, zou je hem in de nacht echt uit moeten zetten. Want zelfs als we hem niet gebruiken, communiceert hij nog steeds met basisstations door middel van radiogolven. Dit betekent dat telefoons continue elektromagnetische golven uitstralen in de omgeving, niet alleen wanneer ze gebruikt worden. Er zijn twee manieren: De eerste is dat je hem uit doet en hem op de gebruikelijke plek legt op het nachtkastje , waarbij je onthoud dat je nu dus een andere wekker moet gebruiken.

  De tweede is om hem aan te laten, maar hem in een andere kamer neer te leggen, zoals de keuken of de woonkamer. Dit is een alternatief dat minder wenselijk is. Deze classificatie zegt namelijk alleen niets over de hoeveelheid straling die nodig is om daadwerkelijk kankerverwekkend te zijn: Er is weinig reden om ons zorgen te maken, vindt Beerlage, want er is geen onomstotelijk bewijs voor een negatief effect van mobiele telefoons op de gezondheid.

  De effecten van straling blijft vooralsnog wel onderwerp van onderzoek. Onderzoekers houden de langetermijneffecten in de gaten, maar tot die tijd is de consensus dat het waarschijnlijk wel meevalt met de schadelijkheid van mobiele straling. De meeste studies zijn namelijk geruststellend in plaats van alarmerend. Het is nog nooit bewezen dat straling van mobiele telefoons schadelijk is voor de hersenen.

  Alhoewel… misschien is het idee om je telefoon uit de slaapkamer te weren zo gek nog niet. Wat namelijk wél is bewezen, is dat een smartphone in de slaapkamer een goede nachtrust en het seksleven in de weg kan zitten. Maar dat heeft niks te maken met elektromagnetische straling.

  Actueel Feit of Fictie: Mobiel naast bed slecht voor hersenen.